USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вирок «кіборгу» за стрілянину поблизу Луцька

4 Червня 2015 13:18
Суд виніс вирок «кіборгу», який вчинив стрілянину поблизу Луцька. Про це інформує Під прицілом.

За нічну стрілянину волинський боєць заплатить потерпілому 50 000 гривень моральної шкоди.

Подія сталася в лютому цього року.

Опівночі неподалік перехрестя вулиць Спортивної та Ювілейної в селі Великий Омеляник Луцького району розігралася, майже детективна історія. Під час словесної перепалки «кіборг» не знайшов вагоміших аргументів, як довести правоту зброєю.

Поки боєць цілився, потерпілий встиг відбігти декілька метрів, та це не врятувало його від травми. Військовий в суперечці поцілив втікачу з рушниці в ділянку правої сідниці. Чим завдав останньому тяжких тілесних ушкоджень з ознакою небезпеки для життя, що спричинило масивну кровотечу і шок тяжкого ступеня.

З матеріалів судової справи стало відомо, що чоловік в кінці жовтня 2014 року, захищав донецьке летовище і саме звідти незаконно привіз на малу батьківщину бойові патрони.

У суді ж кривдник у вчиненому щиро розкаявся та просив суворо його не карати.

Своєю чергою, Луцький міськрайонний суд визнав винним обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, а саме нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та незаконним поводженням зі зброєю. Відтак, чоловіку призначили п’ять років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки. Також суд зобов’язав вояку сплатити на користь потерпілого 50 000 гривень моральної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ogogo Показати IP 4 Червня 2015 18:23
M
Анонім Показати IP 4 Червня 2015 18:24
Malo daly, treba posadyty
М-да..... Показати IP 4 Червня 2015 19:30
Угу..., узаконьте носіння зброї всім бажаючим і не тільки, можна буде кіно знімати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus