USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вирубав на 73 тисячі – заплатить 17: на Волині судили чоловіка, який рубав дуби у заповіднику

30 Липня 2022 23:33
На Волині судили чоловіка, який рубав дерева на території природно-заповідного фонду. Він вирубав два дуби, чим завдав збитків на майже 73 тисячі гривень, натомість заплатить 17 тисяч гривень штрафу.

Відповідний вирок виніс Ківерцівський районний суд Волинської області.

Злочин стався 3 червня о другій годині ночі. Перебуваючи на території Мощанського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ», яка входить до складу ботанічного заказника місцевого значення «Лісова алея», тобто на території природно-заповідного фонду, чоловік здійснив порубку двох дубів за допомогою бензопили. Порубавши дерева на колодки, він вивіз їх за територію лісництва. Сума збитків – 72 тисячі 724 гривні.

У суді злочинець визнав свою вину, наголосивши, що відшкодував завдану шкоду. Суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян – 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus