USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вищий адмінсуд не дозволив Януковичу повернутися в крісло Президента України

19 Березня 2014 14:00
Олександр Турчинов продовжить виконувати обов'язки глави держави. Вищий адміністративний суд України закрив провадження за позовом про законність покладання функцій в. о. Президента України на спікера парламенту Турчинова.
Таке рішення винесла колегія суддів на чолі з головуючим Михайлом Зайцевим.

Суд постановив закрити провадження, оскільки подібні суперечки про визнання незаконними актів Верховної Ради підлягають розгляду в рамках конституційного судочинства, - повідомляє ТСН.

Позивач Володимир Оленцевич заявив, що вважає таке рішення суду прийнятним, але внутрішньо з ним не згоден. "У нас є легітимний президент - Віктор Янукович... Як я бачу вирішення цієї ситуації: Верховна Рада працює, приймає закони, а потім їх відправляє на підпис Януковичу в Ростов", - пояснив він. Донецький адвокат Володимир Оленцевич відомий своїми резонансними судовими справами про позбавлення звання "Герой України" головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича та лідера українських націоналістів Степана Бандери.

Нагадаємо, 23 лютого народні депутати поклали на спікера ВР Олександра Турчинова обов'язки Президента України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 15:36
"Вищий адмінсуд не дозволив Януковичу повернутися в крісло Президента України" - ну що за маячня? Як він може кудись повернутися? З однієї сторони він тупо зрадив весь народ, а з іншої процедури імпічменту не було. Суд правильно сказав що він не при справах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus