USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вишитий «Отче Наш», придбаний волинянкою на аукціоні, допоміг трьом нужденним

22 Червня 2015 09:02
Вишита на полотні молитва «Отче Наш» допомогла трьом людям тисячами гривень на лікування!

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікував Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.

«Вишитий на полотні «Отче Наш» - це робота інваліда Віталія Матьовки, якому ампутували обидві ноги!Цю роботу купила українка з Волині, ковельчанка Руслана Цюп'яшук за 850 гривень, які Віталій доклав до суми на протезування!

Руслана вирішила, що це полотно повинне допомогти й іншим нужденним та передала її Центру зі словами: «передаю цю вишиту роботу Ковельському центру допомоги для продажу на благодійному аукціоні. Кошти від продажу нехай використають для придбання корисних речей для солдат чи їх сімей. Якщо кожен по трошки допоможе один одному, то у всіх все буде добре», - йдеться у повідомленні.

Цей лот Ковельський центр допомоги 51 ОМБР виставив на аукціон EuroMaidan Items Auction to benefit Ukrainian people в Америці, завдяки україночці Galyna Karpenski.

Вишиту на полотні молитву «Отче Наш» викупили уже на наступний день після початку аукціону! Лот придбав благодійник, який бажає лишитись інкогніто, за 200 $ з метою допомогти в оздоровленні українській мамі Наталії Сахарчук, інваліду І-ї групи, чиї обидва єдині сини захищали батьківщину в зоні АТО. Також добре серце благодійника з Америки не змогло не підтримати майбутнє новонароджене маля, на яке очікує молода сім’я сина Наталії.

«Отримали та передано сім’ї 50 $! Благодійник вирішив продовжити традицію та написав нам: «Лот використайте на нові благодійні проекти або подаруйте сім’ї Сахарчуків».

Родина Сахарчуків безмежно дякує усім благодійникам, які відгукнулись та допомогли!

За одноголосним бажанням родини ця робота буде продовжувати допомагати нужденним людям! Зародилась ідея підписувати тильну сторону роботи словами вдячності від кожного, кому вона подарує добро! Перші підписи уже є!», - йдеться у повідомленні Центру.

До слова, на оздоровлення матері двох військовослужбовців Наталії, уже зібрали 4807 гривень завдяки небайдужим людям в Україні, які надсилали кошти на картку волонтера Анни Коршунової ПБ 5168 7556 1462 9919 ! (виписку з банку про рух коштів дивіться нижче на фото).

Також історія долі сім’ї Сахарчуків вразила і Dobysh Olena з української діаспори в Канаді - на допомогу матері вона передала 100$. Таким чином уже зібрали 4807гривень + 300$.

Ланцюжок добра об’єднав світ, - твердять волонтери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus