USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вистава, дискотека та майстер-класи: дитячий «Lutsk Food Fest»

30 Квітня 2017 21:31
П’ятий гастрономічний фестиваль «LutskFoodFest. Морський вікенд» відбудеться уже за кілька днів. 6 та 7 травня лучан та гостей міста чекає багато смачних сюрпризів та насичена програма.

Як повідомляють організатори фестивалю, вони подбали про дозвілля для наймолодших відвідувачів. Так, обидва фестивальні дні діятиме «Дитячий ранок»: з 10.00 до 12.00 вхід із дітками вільний.

Для малечі підготували різноманітні майстер-класи, танцювальні конкурси, дискотеку. Окрім того, Волинський обласний театр ляльок покаже діткам цікаву та пізнавальну виставу.

Дозвілля наймолодших гостей «LutskFoodFest» забезпечуватиме івент-агенція «Ранкова команда», студія розвитку «Маленький хогвартс» та «Jonnik’sAcademyofSuccess – Академія успіху».

Тож батьків із дітками чекають 6 та 7 травня у замку Любарта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus