USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Відома погодинна програма п’ятого «Lutsk Food Fest»

4 Травня 2017 10:57
П’ятий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest. Морський вікенд» відбудеться вже цими вихідними. 6 та 7 травня у стінах замку Любарта лучани та гості міста зможуть провести час цікаво та зі смаком, запевняють організатори заходу.

З їхніх слів, «Lutsk Food Fest» традиційно підготував не тільки гастрономічні сюрпризи, але й насичену нон-стоп програму. Два дні, 10.00 до 21.00, на відвідувачів чекає багато музики, розваг та конкурсів. А генеральний партнер дійства, торгова марка «Soplica», підготував розіграші й подарунки.

Окрім того, на фестивалі діятиме спікер-зона «Розмови зі смаком», де охочим розкажуть про цікавинки ресторанного бізнесу, навчать готувати цікаві страви та поділяться секретами шеф-кухарів.

Тож гурманів та любителів цікавого дозвілля запрошують провести Морський вікенд разом із «LutskFoodFest» 6 та 7 травня у замку Любарта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus