USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Виставка домашніх улюбленців у Луцьку: «Друг у твоїй оселі»

3 Червня 2015 11:30
Десята виставка-конкурс «Барвистий світ домашніх улюбленців» відбувся у Луцьку. Цього разу похизувалися своїми чотирилапими, крилатими, лускатими та вухатими тваринками більше 150 учасників із усієї Волині.

Конкурс відбувся у Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі.

Його провели у вигляді гри-мандрівки, де кожен учасник побував на шістьох інтелектуальних зупинках: «Я і мій улюбленець», «Знайомство з підопічними», «Цікавинки і новинки про домашнього улюбленця», «Всезнайки», «Прогулянки та дозвілля з тваринками», «Доглядаємо, піклуємось, любимо».

Директор ВОЕНЦ Валентина Остапчук каже, що популярність цього заходу серед школярів щороку збільшується, адже учнів активно залучають до гурткової та наукової роботи.

«Це дійство – свято любові до природи. І дуже приємно, що у ньому беруть участь не лише досвідчені конкурсанти, але й новачки. Та й, власне кажучи, різнобарв’я домашніх улюбленців дійсно вражає», - каже Валентина Адамівна.

Окрім неї, конкурсантів оцінювали і директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко, керівник клубу власників домашніх тварин «Вуса, Лапи, Хвіст», власник розплідника декоративних тварин «LovelyPet» Вероніка Федосова-Цибульська, директор зоомагазину «Гармонія» Тетяна Самутіна, член президії українського товариства охорони природи Борис Максим’юк.

Методист зоологічного відділу Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Ангеліна Шолом у коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини розповіла, що вихованці гуртків люблять цей конкурс і з кожним роком кількість учасників, які беруть участь у виставці, збільшується.

«Дуже важливо, що юні зоологи мали можливість презентувати свою пошукову та науково-дослідницьку роботу щодо улюбленців та ближче познайомитися із домашніми тваринками друзів», - додає Ангеліна Федорівна.

Після завершення конкурсу кожен із учасників отримав почесну грамоту та приз.

Нагадаємо, торік конкурс обʼєднав близько сотні волинських школярів, які представили своїх найдивовижніших братів менших.

Захід відбувся за підтримки управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Mik (галицька миша) Показати IP 3 Червня 2015 12:25
А мишей, часом, там не було?
ха-ха Показати IP 3 Червня 2015 15:18
були! тільки всі місцеві - волинські!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus