USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Волиньраді - «тихий аукціон» на підтримку українських військових

21 Січня 2015 08:00
Благодійна виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва у форматі «тихого аукціону» на підтримку української армії та добровольчих батальйонів відбудеться у День Соборності та Свободи України.

Презентують виставку у фойє обласної ради у четвер, 22 січня, об 11.00. Організовує захід Всеукраїнська благодійна організація Український фонд культури.

У складні для України часи жодна свідома людина не може залишатись байдужою й не допомагати тим, хто цього потребує, - наголошують організатори.

Зараз дуже важлива єдність України, її цілісність, саме тому, в день Соборності України відбудеться відкриття благодійної виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва на підтримку української армії та добровольчих батальйонів. У ній беруть участь художники з Волинської області, Рівного та Житомира. Формат благодійної акції - «тихий аукціон». Кожен автор міг визначити, на яку бригаду або батальйон спрямувати кошти, отримані з продажу роботи. На що саме витратять гроші, визначиться залежно від потреб на той момент, коли куплять картину.



По завершенню виставки оприлюднять звіт. Організатори запрошують усіх охочих долучитись до благодійної акції, під час якої можна придбати не тільки картини, а й прикраси та інші вироби декоративно-ужиткового мистецтва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НІНА ЛОГІКА Показати IP 21 Січня 2015 10:07
Дуже правильно поступили!Молодці.
Дизайнер Показати IP 25 Січня 2015 18:32
Тільки хто купить накий непотріб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus