USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Виставка собак у Луцьку: бігль обійшов сотню чотирилапих конкурентів

11 Жовтня 2015 16:40
На справжнє царство тварин перетворився сьогодні, 11 жовтня, луцький іподром. Протягом дня тут відбувалася професійна виставка породистих собак. Організувало дійство луцьке міське відділення Кінологічного союзу України «ЛЮБАРТ». Про це інформує Таблоїд Волині.

За золотий кубок та визнання прийшло позмагатись близько ста собак, звісно ж супроводжували чотирилапих улюбленців їхні господарі. Тут можна було побачити як маленьких та пухнастих тваринок, так і величезних мускулистих собак.

На щорічних змаганнях тварин оцінює кожного разу інший суддя. Цьогоріч до Луцька завітала суддя FCI Тетяна Борисова. Вона зауважила, що в кожному місті власники собак надають перевагу різним породам. «Власники збираються на такі виставки для того, щоб отримати оцінку та опис свого домашнього улюбленця. Експерти та судді визначають переможців за зовнішнім виглядом, породністю, родоводом. В кінці виставки будуть визначені найкращі представники своєї породи, за що в результаті й отримають кубок. Сказати, що на подібних заходах є якась домінуюча порода не можна, в кожному місті вона - різна», - зауважила суддя.

У результаті змагань перемогу дістала собака за породою бігль, власник – Антон Демчук. А всі чотирилапі учасники, які не здобули головного призу отримали медалі.

Текст: Катерина УСТИМЧУК

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 11 Жовтня 2015 19:02
Пані Наталка Семенівно також має багато собак в себе на собачому притулку))))
Читач Показати IP 11 Жовтня 2015 22:14
ну і де фото бігля?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus