USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Виставкова зала «ВН»: стріт-арт по-луцьки. Джем

19 Квітня 2012 17:36
«Волинські новини» запрошують своїх читачів у віртуальну виставкову залу, де від сьогодні ми будемо знайомити вас із молодими та відомими митцями у різних жанрах мистецтва. Кожен митець має право на те, щоб його творіння побачили та оцінили інші. «Волинські новини» запрошують усіх охочих зробити цей крок уперед.

Долучитися до онлайн виставок у нашій «галереї» можуть усі митці, які працюють у різних жанрах мистецтва: живопис, графіка, інсталяція, скульптура, декоративно-прикладне мистецтво, фотографія тощо. Надсилайте фотографії робіт у кількості від 10 штук на редакційну електронну скриньку [email protected]

Дебютує у нашій «галереї» молодий художник Андрій (творчий нік - Djem / Джем), який зайняв друге місце у виставці-конкурсі «Я - це всесвіт» у рамках всеукраїнської акції для молодих митців Art Now Session. Нагадаємо, конкурс відбувся 6-ого квітня цього року в арт-галереї «Луцьк».

Андрій народився 30 травня 1995 року у Луцьку. До 8 років проживав у Чорткові на Тернопільщині, де вперше спробував малювати. «Завжди подобалось, щось мазати, малювати, мене завжди, ще з дитинства, приваблювала графіка, чорно-білі співвідношення та композиції», - розповідає про себе молодий художник.

Із 14 років Андрій навчався у Луцькій Дитячій Художній Школі, наразі - у Волинському Державному Училищі Культури і Мистецтв імені Стравінського.
«Ще раніше захопився мистецтвом настінного малюнку, спробував малювати графіті шрифти, але з часом зрозумів, що це безглузда пропаганда свого імені та безідейна мазанина, і тоді мене зацікавив стріт арт», - розповідає Андрій. «Можу сказати, що почав більше працювати над собою, каже Андрій, збираючи та використовуючи для створення кожного нового зображення літературу та інші допоміжні засоби».

Довідково:
Стріт-арт - (з англійської Street art — вуличне мистецтво) — образотворче мистецтво, характерною особливістю якого є яскраво виражений урбаністичний стиль. Основна частина стріт-арту - графіті (спрей-арт), але не можна ототожнювати графіті та стріт-арт. До стріт-арту належать також постери (некомерційні), трафарети тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus