USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Виторг впав у 170 разів: Rozetka вимушено звільняє співробітників

1 Квітня 2022 21:16
Засновник інтернет-магазину Rozetka Владислав Чечоткін написав листа своїм співробітникам, у якому повідомив про рішення звільнити велику частину команди через наслідки війни.

Про це повідомляє ain.ua, передає Економічна правда.

Чечоткін повідомив, що щомісячний оборот компанії впав з 4 млрд гривень до 23 млн грн за три тижні, склади заблоковані, магазини знищені, доставка працює з перебоями.

Раніше компанія почала розпускати свій IT-відділ через неможливість платити зарплати.

За словами Чечоткіна, з початку війни компанія повністю втратила 25 магазинів, вони знищені та розграбовані. Склади навколо Києва заблоковані. Окрім того, люди фактично перестали купувати продукцію, натомість взялись оформляти повернення товару.

"Все, що ми разом з Ірою (Ірина Чечоткіна, співвласниця Rozetka, – ред.) і разом з вами будували майже 18 років, все, чому ми присвятили все життя, було знищено у нас на очах", – йдеться у листі Владислава.

Чечоткін запевняє, що спробує знову запустити бізнес: у Львові на складі, який менший у п’ятдесят разів.

"В останні 5 днів ми побачили позитивну динаміку. Ми побудували бомбосховище на складах під Києвом і люди змогли працювати, відчуваючи захищеність. Ми змогли налагодити логістику товарів, які потрібні українцям в першу чергу: харчових продуктів, ліхтариків, павербанків. Щоденна відвідуваність rozetka.com.ua виросла до мільйона людей. Так, це крихти у порівнянні з січнем 2022, та все ж це надія на краще", — написав співзасновник компанії.

До слова, як пише профільний портал DOU, компанія Rozetka повідомила працівникам IT-відділу, що припиняє співпрацю з більшістю з них. Також компанія вже місяць не виплачує у повному обсязі зарплати розробникам, дизайнерам і маркетологам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus