USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Вивезли в ліс у багажнику і погрожували спалити: двоє братів жорстоко побили волинянина

5 Грудня 2019 14:00
Волиняни жорстоко побили свого односельця – багажнику автомобіля вивезли його в ліс на розправу, – повідомляє "Район.in.ua".

Два рідні брати у стані алкогольного сп’яніння із села Тойкут Ковельського району 29 листопада цього року близько четвертої години ранку біля магазину-кафе запримітили односельця, який розмовляв із молодою жінкою.

Один з них відразу ж розпочав конфлікт з тим чоловіком, але коли останній не погодився із претензіями, то вдарив кулаком в обличчя, внаслідок чого той втратив рівновагу, але лишився стояти на ногах.

Брати збили його з ніг і почали гамселити кулаками та ногами, в тому числі й по голові, відштовхуючи в сторону жінку, котра хотіла закрити знайомого собою. Гамір на вулиці привернув увагу власника торговельного закладу, який вийшов з приміщення та припинив жорстоке побиття.

Жінка відвела потерпілого від магазину-кафе в сторону присадибної ділянки, але брати «дістали» свою жертву й тут: знову почали лупити кулаками і ногами, навіть коли той впав на землю. У напівнепритомному стані вони під руки та силоміць помістили останнього до багажника автомобіля «Volkswagen Touareg» і поїхали в сторону перехрестя доріг між селами Тойкут та Заріччя. Приблизно через 20 хвилин зупинились в лісі, викинули чоловіка на землю, знову били ногами і руками по голові та тулубу. Один з них із каністри облив соляркою голову та одяг побитого і пригрозив, що спалить його.

За даними судмедекспертизи, потерпілому спричинили гостру закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку, інші тілесні ушкодження.

Ковельський відділ поліції відкрив кримінальне провадження № 12019030110001813 за ч. 2 ст. 296, ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 129 КК України. Найбільш агресивному нападнику, який працює водієм у місцевого підприємця, вже оголосили підозру по вищевказаних статтях Кримінального кодексу.

Суд застосував щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на два місяці.

Головне фото – ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
valdis peish Показати IP 5 Грудня 2019 15:26
шота тут не докінця все сказано
хехъ Показати IP 5 Грудня 2019 16:27
было бы разрешение на короткоствол, были бы они такие смелые?
несмешно Показати IP 5 Грудня 2019 20:30
пишуть із тойкута?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus