USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Виявили контрабанду кольорових металів. ФОТО

6 Червня 2012 14:16
14 мішків з брухтом кольорових металів знайшли прикордонники в причепі вантажного автомобіля, який їхав у Польщу.

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі України.

У міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону, за інформацією працівників СБУ, запобігли незаконному переміщенню кольорових металів до Польщі.

Зокрема, сьогодні о 04:30 на виїзд з України до пункту пропуску прибув вантажний автомобіль Volvo. Водій повідомив, що їде без вантажу, проте прикордонники помітили хвилювання чоловіка та ініціювали спільний із митниками поглиблений огляд авто.

У результаті ‒ в причепі виявили 14 мішків з металобрухтом, а в кабіні водія ‒ документи, згідно з якими автомобіль рухався транзитом через Україну з Російської Федерації до Польщі з брухтом кольорових металів.

Зараз складено процесуальні документи щодо затримання транспортного засобу. Вантаж вилучили, а зразки металу передали на експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SET Показати IP 7 Червня 2012 14:04
Оце так провернули мега справу))) Таких "мєлочніків" типу цього періодично ловлять для того аби показники якісь були. А то всі ж знають як у нас на митниці питання вирішуються, а по документах - все чисто, а ні. тут страховка треба - типу таких справ, періодично. Бо якщо такого не буде, то приїдуть і будуть трусити, або ж питання можуть в когось виникнути непотрібні, а так ось вам - "суровий" контрабандист Петро, який віз особливо цінний алюміній і як люблять говорити в таких випадках правоохоронці - "своїми діями завдав ЧИМАЛИХ збитків державі")))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus