USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Виїхав на бордюр: у Ковелі п’яний чоловік побив водія BMW X5

2 Січня 2022 22:43
У Ковелі п’яний чоловік побив водія BMW X5, який виїхав на тротуар. Під час бійки у водія на руках перебував його онук. Ковельський міськрайонний суд призначив винуватцю бійки умовне покарання.

Як ідеться у вироку, 1 січня поблизу гуртожитку на вулиці Залізничній,2 п’яний чоловік без причини почав ногами та руками бити в решітку радіатора, бампер та капот автомобіля BMW X5, який був припаркований правим переднім колесом на бордюрі.

Після цього обвинувачений відкрив двері авто, на водійському сидінні якого перебував потерпілий разом із семирічним онуком на колінах, та завдав водію кілька ударів в обличчя.

Продовжуючи злочинні дії, чоловік відірвав задню щітку склоочисника та нею ж розбив заднє скло автомобіля. Вартість відновлюваних ремонтних робіт становила 46 тисяч гривень.

У суді обвинувачений визнав свою вину, пояснивши свої дії тим, що автомобіль виїхав на тротуар, ледве не зачепивши його доньку. Зі слів чоловіка, він розсердився на водія і вдарив ногою в бампер, а також підійшовши до нього та вдарив в обличчя. Обвинувачений ствердив, що зі слів водія дізнався, що онук, який перебував на колінах, випадково натиснув на педаль газу, а тому автомобіль виїхав на тротуар. Після цього він випадково зачепив двірник заднього скла, розбивши його.

Натомість потерпілий підтвердив, що він дійсно виїхав на тротуар, але категорично ствердив, що таким маневром він не вчиняв будь-кому якихось перешкод, зокрема і пішоходам. Він перебував в салоні автомобіля на місці водія, а онук знаходився на передньому пасажирському сидінні. В цей момент незнайомий чоловік почав бити передній бампер, решітку та інші частини автомобіля. Онук злякався та сів йому на коліна, а в цей час через відчинені двері обвинувачений почав наносити йому удари руками та ногами в різні частини тіла. Після прибуття працівників поліції та швидкої допомоги йому була надана відповідна допомога. Коли обвинувачений наносив йому удари, саме дружина останнього відтягнула його.

У підсумку суд призначив винуватцю бійки покарання у виді двох років позбавлення волі, змінивши його на умовне. Також суд частково задовольнив цивільний позов потерпілого.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
В. Показати IP 2 Січня 2022 22:52
То что дал по лицу правильно а вот машину ламать нельзя
Ісса Ндойє Показати IP 3 Січня 2022 00:41
Ободва були бухи - а зараз унуками прикриваються, це по нашому ...
все правильно Показати IP 3 Січня 2022 07:41
Мало дав. А що в нас за мордобій дають стільки само, якщо збити п'яним людину на переході?
Анонім Показати IP 3 Січня 2022 09:33
Онук мабуть за кермом був! 7 річний парубок на руках? може ще й свідчив?
Народна прокуратура Показати IP 3 Січня 2022 13:17
Думаю, водій бреше. Але тепер матиме урок і подумає, чи варто випендрюватись і паркуватись на тротуарах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus