USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Визначили перших трьох фіналістів українського відбору на «Євробачення»

7 Лютого 2016 11:26
Співачка Джамала, гурти "The Hardkiss" та "Brunettes Shoot Blondes" продовжують боротьбу за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2016". Саме вони втрьох потрапили до фіналу національного відбору.

6-го лютого відбувся перший півфінал українського відбору. У ньому взяли участь Анастасія Приходько, "The Hardkiss", Антоніна Матвієнко, Лавіка, Владислав Курасов, а також Джамала, Аїда Миколайчук, Світлана Тарабарова і "Brunettes Shoot Blondes". Про це повідомляє Українська правда.Таблоїд.

Нагадаємо, у другому півфіналі національного відбору, що відбудеться 13 лютого, за право змагатися у фіналі боротиметься і волинянин Аркадій Войтюк. А вже 21 лютого стане відомо, хто представлятиме Україну на "Євробаченні 2016".

Згідно з результатами смс-голосування учасники першого півфіналу отримали бали від 1 до 9, де 9 – це найбільша кількість глядацьких голосів. Так само й суддівська трійка дала свої колегіальні оцінки. Після чого бали, отримані від глядачів і суддів, підсумували й визначили трьох фіналістів.

Андрій Данилко, Руслана та Костянтин Меладзе оцінили учасників нацвідбору наступним чином: Джамала - 9 балів, "Brunettes Shoot Blondes" - 8 балів, "The Hardkiss" - 7 балів, Світлана Тарабарова - 6 балів, Антоніна Матвієнко - 5 балів, Анастасія Приходько - 4 бали, Влад Курасов - 3 бали, Аїда Ніколайчук - 2 бали та Лавіка - 1 бал.

Голоси глядачів розподілилися так: Джамала - 9 балів, "The Hardkiss" - 8 балів, Аїда Ніколайчук - 7 балів, Світлана Тарабарова - 6 балів, "Brunettes Shoot Blondes" - 5 балів, Влад Курасов - 4 бали, Анастасія Приходько - 3 бали, Тоня Матвієнко - 2 бали, Лавіка - 1 бал.

Таким чином, до фіналу національного відбору пройшли Джамала, "The Hardkiss" та "Brunettes Shoot Blondes". Останні відомі тим, що їхній дебютний кліп переглянули на YouTube понад 9 мільйонів разів.



Результати голосування

До слова, судді одноголосно підтримали Джамалу. Її виступ із піснею "1944" змусив Руслану піднятися з місця й аплодувати стоячи, а Меладзе розщедрився на похвалу на адресу співачки.

(на головному фото).
Цього року суддівство довірили Андрію Данилку, Руслані та Костянтину Меладзе

"Ми часто недооцінуємо людей, які поруч. Джамала - видатна співачка і музикант, яка за допомогою свого голосу викликає унікальні емоції", - зазначив композитор.



Виступ Джамали



Виступ "The Hardkiss"



Виступ "Brunettes Shoot Blondes"

Нагадаємо, другий півфінал національного відбору відбудеться 13-го лютого. У ньому за право змагатися у фіналі боротимуться такі артисти: SunSay, "Pur:Pur", "Peaks of Kings", "Pringlez", Вікторія Петрик, "ALLOISE", "НеАнгели" та "Japanda" та волиянин Аркадій Войтюк, .

А вже 21-го лютого стане відомо, хто представлятиме Україну на "Євробаченні 2016" і поїде в травні до Стокгольма.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ха-ха Показати IP 7 Лютого 2016 12:50
а волинякам це не цікаво?!!! сумно....
Читач Показати IP 7 Лютого 2016 13:25
Хіба те бекання-мекання (Джамалу) можна слухати, та й ще пускати у Європу. НІ !!!!
Анонім до Читач Показати IP 7 Лютого 2016 13:52
То ти бекає , не мудре!!!!!!
трикаш Показати IP 7 Лютого 2016 13:59
ще матвіенко
Анонім Показати IP 7 Лютого 2016 14:03
А де "Гринджоли " ???
полішук до анонім! Показати IP 7 Лютого 2016 14:05
він же читач! ще й який! в його розумінні- " Гренджоли"-то Европа!! ну ще Потап навіть без Насті!!!)))
ніч Показати IP 7 Лютого 2016 16:15
ну за гайтаною точно буде!
За справедливість Показати IP 7 Лютого 2016 18:20
КУРАСОВ і Україна? Сорм і ганьба організаторам! У нас хіба немає своїх співаків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus