USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вже сьогодні лучани зможуть поспілкуватися з командою Ukraїner

13 Листопада 2022 13:02
До Луцька їде команда Ukraїner. Зустріч відбудеться 13 листопада о 18:30 в «Культурному укритті» на вулиці Яровиця,17.

Огранізовує захід команда Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера».

Тож вже у неділю засновник медіапроєкту Богдан Логвиненко та головний режисер Микола Носок презентують у Луцьку аж дві нові книжки:

«Ukraїner. Країна зсередини 2» – друга книга з історіями української землі, розказаними людьми з різних куточків країни (нагадаємо, перша вийшла в 2019 році, а торік Український інститут книги назвав її номером 10 серед найзнаковіших видань часів Незалежності).

Ukraine from above – фотокнига англійською, що показує країну з висоти пташиного лету. Світлини вибрані з тих, які відзняла з коптера команда Ukraїner за кілька років експедицій Україною.

Проєкт Ukraїner вивчає український контекст уже понад 6 років і цього разу їде в Луцьк, щоби поділитися своїми важливими дослідженнями.

«Приходьте на презентацію, щоб отримати книжки та поспілкуватися з командою», – закликають організатори.

Модеруватиме захід Олена Лівіцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus