USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Вже відомо, хто вбив Шеремета, і Росія тут ні до чого, – Гордон

1 Липня 2017 18:10
Справа щодо вбивства відомого журналіста Павла Шеремета вже давно є розкритою, а його загибель є наслідком "внутрішніх розбірок".

Таку заяву зробив відомий український журналіст Дмитро Гордон у ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє «24 TV».

Зокрема, він підкреслив, що слідство вже встановило особу підозрюваного у скоєнні злочину, а також володіє інформацією про мотиви вбивства.

"Вбивство Павла Шеремети розкрито, але про нього не говорять. Чому не говорять про те, що є відомими вбивця Шеремета, мотиви, відомо взагалі все?" – підкреслює журналіст.

Крім того, Гордон зауважив, що Росія не має жодного стосунку до вбивства Шеремета, а його загибель є наслідком "внутрішніх розбірок".

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув у центрі Києві 20 липня 2016 року, у його автомобілі стався вибух. У цій справі вже винесено близько сотні судових рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
258 Показати IP 1 Липня 2017 18:40
І звідки такі всезнайки беруться ? І саме цікаво, чому всі всезнайки так відмазують педерацію ? А коли достовірна інформація оприлюднюється, то зразу ж прикриваються статусом журналіста ? КОНСЕРВА, ЧЕРГОВА КОНСЕРВА, а ще потрібно щоб Гадя мертвечук на цю тему відспівалась, бо вона найкраще вилизує зад педерації.
Петро до 258 Показати IP 1 Липня 2017 19:56
Номерний, навіщо палиш так мінКУМстецеву контору? Попрошенко щотижня вилизує Ху@ло по телефону і затіяв "мЄнські договорнякі", Бойко два рази в місяць літає в Москву за інструкціями.., а "рукукрємля"-винна гадя!? (чомусь) Номерний, ти можеш видати з тематички НА ЩО впливає ЇЇ дії і мова, на відміну від Попрошенка і Бойка, та синуні хЄранта в футболці "русія"? А Шеремета просто на ПОПа статтями "наїхав". Може ботів мінпиздиця в Гуглі банять, як Ху@ло?
258 до Петро Показати IP 1 Липня 2017 21:08
Наскільки ж примітивні, я б сказав недорозвинуті, є "защітнічкі всюськага мира" . І хочуть відбілити педерацію, а не знають як, і несуть то про мінстець, то про Порошенка, то ще щось... Яке убоге, недолуге мислення, я б сказав його цілковита відсутність. Тут досить часто зявляється "корінний лучанин" і ще парочка недорозвинутих, так нічого крім сміху їх понос не визиває. Ти часом не один з цих тролів ? Хаха, можеш не відповідати, не цікаво !
Анатоль_ Показати IP 1 Липня 2017 19:14
раша не причьом а я в шоці, брати мої !
говну до Анатоль_ Показати IP 1 Липня 2017 21:26
тамбовский шакал твой брат, блохастый.
ще не зовсім свідоми Показати IP 1 Липня 2017 20:16
Що то гордон розуміється в розслідуванні. Рятівник ШКІРЯК сказав - "московський слід", значить московський і нічого тут "умнічати". ЗОРЯН НЕПАЛЬСЬКИЙ даремно слів на вітер не кидає.
258 до ще не зовсім свідоми Показати IP 1 Липня 2017 21:11
А дійсно, що Гордон розуміє в розслідуванні ? А чи є в Гордоідтвердив свої слова, на доступ до матеріалів слідства ?А взагалі, чим Гордон підтвердив свої слова, та чи апріорі він може за них відповідати ?
Клава Показати IP 1 Липня 2017 22:06
Тоді Лукашенка - бо Шеремет у першу чергу білоруський журналіст ...
258 до Клава Показати IP 1 Липня 2017 22:20
тільки не пуйло, карлон для троляків святий ... Ахахаха, як же ж бездарно ви всі палитесь.
Думайте, правда є! Показати IP 24 Липня 2017 15:55
Якось я сидів собі у кав'ярні та слухав "Радио Вести" через гарнітуру свого телефону. У ВР тоді обговорювали недовіру Кролику. От-от повинні були й відсторонити Сєню від прем'єрства. Тоді Шеремет помилився, що вже відсторонили, але репортаж за емоційністю був схожий на футбольний. Як же він хотів цього відсторонення!! І яка партія перша ще до розслідування кілька разів заявила про москальський слід? Народний фронт. І які докази висунула? А ніяких.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus