USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Вже зібрали 150 тисяч на ЗСУ». У Луцьку – Кубок Волині з мініфутболу. Фоторепортаж

9 Жовтня 2022 08:55
Асоціація дворового футболу Волині провела черговий мініфутбольний турнір – в осінньому Кубку Волині взяли участь шістнадцять команд. Уже традицією став збір коштів для українських захисників, за час повномасштабної війни АДФ вдалося зібрати понад 150 тисяч гривень.

Впродовж 8 жовтня мініфутбольні баталії відбувалися на полях військового ліцею імені Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, що минулий турнір під егідою Асоціації дворового футболу Волині відбувався наприкінці серпня та був присвячений Дню Незалежності України. А сьогодні команди змагалися за Кубок Волині, а також за два втішні призи – кубок престижу та кубок перспективи.
На турнірі фактично не було прохідних матчів, усі команди показали хороший рівень самовіддачі, проявивши бійцівський характер.

У фіналі кубка престижу зійшлися «Паляниця» та «Любарт». Долю матчу вирішив єдиний гол князів. Натомість у кубку перспективи «Земан» був переконливішим за «Атлетик Цумань» – 1:3.
А за головний трофей змагалися «Сокіл» та «Агромат», який і взяв Кубок Волині завдяки мінімальній перемозі – 1:0.
Організатори наголосили, що під час турніру команди мали можливість не лише грати свою улюблену гру та змагатися за перемогу, а й фінансово допомогти українським захисникам, завдяки яким такі турніри і можна проводити.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus