USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Взимку луцькі дороги поливатимуть ропою

18 Травня 2016 09:31
Готуючись до осінньо-зимового періоду, в Луцькій міській раді пропонують впровадити нову технологію боротьби з ожеледицею.

Про це стало відомо під час засідання Луцького міськвиконкому сьогодні, 18 травня.

Так, з-поміж заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду, є заготівля солі для доріг міста. Як розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев, цієї зими дороги не посипатимуть піском, щебенем чи піщано-соляною сумішшю.

З його слів, в Луцьку використовуватиметься інша технологія, дороги поливатимуть соляним розчином. Цю ропу комунальники розбризкуватимуть по дорогах, аби ожеледиця розтавала.

Щоправда, поки що невідомо, чи використовуватимуть цю технологію по всіх дорогах міста, чи на частині, а решту доріг посипатимуть по-старому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 18 Травня 2016 10:30
коментар було видалено
Анонім Показати IP 18 Травня 2016 12:12
ж*пою поливатимуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus