USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Wi-Fі, квартири, і додаткова англійська – майбутнє ВНУ. ФОТО

30 Серпня 2012 17:42
Ігор Палиця обіцяє студентам національного університету безплатний Wi-Fі, додаткові курси англійської, а двом викладачам-науковцям – нові квартири.

Про це йшлося 30 серпня під час засідання вченої ради Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Голова наглядової ради університету, народний депутат України Ігор Палиця розповів про те, що з 1 листопада цього року двоє науковців, яких обрав виш, отримають дві трикімнатні квартири у новому будинку в Луцьку.


Також Палиця пообіцяв, що до кінця року у всіх будівлях вишу встановлять точки безплатного доступу до Wi-Fі. Він відзначив, що разом із студентами визначить, де ще у Луцьку варто встановити вільний доступ до Мережі.


Крім того, благодійний фонд «Новий Луцьк» із 1 листопада розпочне роботу над розробкою проекту студентського містечка університету.

Палиця звернувся до викладачів вишу, аби ті звертали більшу увагу на практичний підхід до викладання матеріалу. Мовляв, таким чином випускники університету матимуть більшу перспективу працевлаштування. Голова наглядової ради вишу сказав, що потрібно додатково навчати студентів англійській мові, бо це зацікавить роботодавців.

Оновити матеріально-технічну базу, оснастити спеціальним обладнанням лабораторії, відкрити магістерські програми, ліцензувати нові напрямки та спеціальності, – такі завдання ставить перед собою виконуючий обов’язки ректора навчального закладу Ігор Коцан.

Освітянин відзначив, що нині університет переходить у вивчення та освоєння практики, а відтак стає більш конкурентоспроможним. Коцан нагадав про те, що зараз у виші активно розвивається наукова діяльність, адже студенти та викладачі навчального закладу активно беруть участь у наукових конференціях та семінарах.

Під час вченої ради Коцан вручив Золоті нагрудні знаки вишу за вагомий особистий внесок у розвиток університету, створення його позитивного іміджу у світі та реорганізацію в Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки голові наглядової ради ВНУ імені Лесі Українки, заслуженому економісту України, народному депутату України Ігорю Палиці та першому заступнику Луцького міського голови Святославу Кравчуку.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Александр Показати IP 30 Серпня 2012 18:33
По-моему, мелковато. Недорабатывает штаб. Я бы так строил планы: "Стажировка студентов в Оксфордском и Гарвардском университетах, открытие офиса Майкрософт на научной базе, приглашение Джорджа Сороса на должность почетного ректора и присвоение имени Университета звезде No.GF326HI67 в созвездии Альдебарана - будущее ВНУ"
не вірю Показати IP 30 Серпня 2012 18:36
Класний перший абзац, аж хочеться процитувати: "Ігор Палиця обіцяє студентам національного університету безплатний Wi-Fі, додаткові курси англійської, а двом викладачам-науковцям – нові квартири... якщо за мене проголосуете!!! :) Ну це вже ваааще!!!:)))
Дерек Чісора Показати IP 30 Серпня 2012 18:49
Обіцяйте європейські дипломи а додатковій англійській студенти будуть лише раді)
Кийочок Показати IP 30 Серпня 2012 19:28
Голос...кі дебіли таки будуть голосувати за мультимільйонера Палітсу. Нема на те ради...
По барабану Показати IP 30 Серпня 2012 23:30
Зверніть увагу що обіцянки вступають в силу з 1 листопада, і шо б це означало? Невже тут є прихований текст?
не обдуриш Показати IP 31 Серпня 2012 08:18
Подкуп на лицо! :) Студенчество - самое то, особенно первокурсники, которые в этом ничего не шарят, а деканы будут под угрозой отчисления заставлять голосовать!!1 День удался - ЛНТУ и ВНУ "куплены"!!! Ну и на "Аверсе" подставной "прямой эфир" с замыливанием глаз!
Читач до не обдуриш Показати IP 31 Серпня 2012 15:41
Бачу ВАм Палиця не байдужий, якщо повністю стежите за його кроками. Ви, часом не зі штабу Клімчука чи, може, Кравчука? Нехай ваші кандидати чимось реальним похваляться, а не те як вони державні гроші розбазарюють.
Тоже Игорь Показати IP 31 Серпня 2012 12:15
Обещать - не значит жениться.
vlen Показати IP 31 Серпня 2012 18:38
wifi це добре, але для чого? мої батьки вчились без інтернету, я теж майже без ного, коли приходять колишні студики і не можуть дроби додати, про що можна говорити. у вайфай висока частота як у мікрохвильовці, тому не таке воно безпечне, вайфай є поганим технічним рішенням!
Beautiful Days Показати IP 31 Серпня 2012 18:55
Крім того, благодійний фонд «Новий Луцьк» із 1 листопада розпочне роботу над розробкою проекту студентського містечка університету. І що убде те саме, що стало між корпусами: юридичнийпедагогічний- міжн. відносиниекономічний корпус закрито? Перекрито? Для кого це буде??? ОЧЄРЄДНАЯ "ПЄСНЯ"... НЕ ВЕДІТЬСЯ ХОЧ НА ЦЕЙ БЛА БЛА БЛА ПРОПЛАЧЕНИЙ ПІАР...
Руслана Показати IP 31 Серпня 2012 19:19
Виконуючий обов"язки ректора ?????????????? Це Коцана в східноєвропейському ще можуть і поміняти?
боб Показати IP 31 Серпня 2012 21:23
просто КАТЕГОРІЯ ТУШКА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus