USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Я готовий був померти позавчора», – луцький терорист у суді

23 Липня 2020 15:11
Луцький терорист, який пів доби утримував заручників в автобусі в Луцьку, пообіцяв, що розповість на останньому засіданні суду у його справі про те, що обговорював із Володимиром Зеленським.

Про це йшлося 23 липня на початку судового засідання в Луцьку.

Максим Кривош зазначив, що він здався сам, без жодного штурму: «Я готовий був померти позавчора».

На численні запитання журналістів він пояснив, що вирішив утримувати заручників в автобусі, тому що це дієвий метод, адже «основний терорист – це держава, і вона розуміє тільки силу».
«Будьте справжніми і вас зможуть полюбити», – наголосив чоловік.

Він сказав, що здався тому, що його умова була виконана однією людиною – президентом Зеленським.

«Я думаю, що його (звернення) встигли подивитися багато людей і багато людей встигли його зберегти, тому це (видалення відео Зеленським, – ВН) не проблема», – сказав Максим Кривош і додав, що про спілкування з президентом розкаже на останньому засіданні суду. Також зазначив, що спільників у нього не було і це вигадка спецслужб.

Відзначимо, що на суді буде вирішуватися питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На початку судового засідання Максим Кривош сказав, що перед головуючим суддею Андрієм Сівчуком підніматися не буде, а також підтвердив свої біографічні дані та зазначив, що не має місця проживання, тобто фактично є безхатьком.

Адвокат Сергій Тиможинський попросив у суду декілька хвилин, аби конфіденційно поговорити зі своїм підзахисним і визначитися з лінією захисту. Також попросив зняти з підозрюваного кайданки, адже він поки лише затриманий. Його прохання суд задовольнив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Петро Показати IP 23 Липня 2020 15:17
Свободу максиму плохому!!!
Богдан Сташинський Показати IP 23 Липня 2020 15:36
Надійшли свіжі новини щодо Кривоша з місць не таких віддалених ... Я раджу працівникам СІЗО, конвою та слідчим СБУ бути на чеку і не знимати з нього кайданки, він здатний на усе чого навіть ніколи не було у кримінальній практиці ...
Богдан Сташинський Показати IP 23 Липня 2020 15:43
P.S. І раджу а ні слідчим , а ні конвою не вірити жодном у його слову. А в залі засідань тримати його у клітці, а ще одягнути кайданки на ноги !!!
Прокопчук Іван Степа Показати IP 23 Липня 2020 16:08
Ще один "антихерой"... , мать його ... Видно ну дуже подобається цьому чолов"язі хоть якимсь чином но бути у центрі подій. Навіть, якщо його на підставі суду засудять до 8-12 років позбавлення волі. Він готовий відбувати покарання з гордістю виконанної місії. А в місцях позбавлення волі буде розказувати зекам як він від влади домагався особистого привселюдного покаяння, як перед ним президент країни виконував його вказівки і виступав по телебаченню.
Байден Показати IP 23 Липня 2020 17:44
Сцикун він! Хотів би померти вибіг би з автобусу з автомтом! Людина була г....вном на бордюрі все життя, ось і вирішив випендритись таким чином. Шкода людей у автобусі.
777 Показати IP 23 Липня 2020 18:37
Хватит уже пиарить его.посадите да и дело с концом.нашли героя нашего времени.
До 777 Показати IP 23 Липня 2020 20:54
А це, щоб пам'ятали, хто спас..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus