USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я хочу, щоб волиняни відчули запах єврокубків», - Кварцяний

28 Вересня 2015 00:17
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний розповів про свої враження від гри між його підопічними і львіськими «Карпатами». Про це повідомляє Sport.ua.

Нагадаємо, поєдинок між «Волинню» і «Карпатами» завершився із рахунком 0:2 на користь луцької команди.

Ми розраховували на напружену зустріч, адже у Львові завжди важко грати. В перші хвилини ми пробували почути поле, адже м’яч швидко котився, до чого звикли «Карпати». Потім розігралися і почалась командна гра, бо до цього діяли дуже обережно. Загалом позитивно те, що результат хороший і усі максимально віддалися грі. Було багато помилок. Це дербі могло виглядати кваліфікованіше, якби гравці майстерніше розпоряджалися м’ячем. Зіграність у нас є, а бракує агресивності в атаці і хорошої кінцівки. Чекав більшого від Матея та Герасимюка у грі на атаку. Ми витиснули те, що змогли і що матеріалізувалось у перемогу. Була свого роду кубкова гра і, напевно, було більше браку. «Карпати» дуже старалися, але наша тактика спрацювала, враховуючи перегляд матчу «Карпат» з «Дніпром». «Карпати» хоч і мали перевагу, але особливих моментів у них так і не було. Ну і Бодя Шуст сьогодні зіграв на тверду десятку за десятибальною системою.

Ви вже третю гру поспіль перемагаєте у Львові.

Спочатку рецепт перемоги знав Володя Дикий, який мене заміщав після операції. В березні цього року ми взяли реванш за поразку у Луцьку. Нині перший крок починаємо з перемоги і хотілося б змінити традицію: перемагати і у Львові, і в Луцьку.

Коли Луцьк дочекається єврокубків?

Я вже немолода людина. Хотілося б, щоб так склалася ситуація, щоб нам Бог поміг потрапити у єврокубки. В моєму житті багато чого вдавалося здобувати у другій, першій лізі, вигравати деякі важливі матчі і у вищій лізі. Пригадуєте, як команда Колі Павлова потрапила у єврокубки завдяки кращому коефіцієнту фейр-плей. Я хочу, щоб волиняни відчули запах єврокубків і тисячі людей полюбили футбол по-іншому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
фанфан Показати IP 28 Вересня 2015 07:48
Не кажіть "ГОП" Володимировичу, а поступово рухайтесь але без ваших "гасел" і "промов"!:)
Хлоп Показати IP 28 Вересня 2015 09:54
Нехай будуть і гасла, і промови, Віталію Володимировичу, якщо все це допомагає. Хай щастить! Сподіваємося на Ваш досвід та вдачу! Може і дійсно ставлення до футболу в нашому "селі" змінеться, якщо дійде, завдяки кому Луцьк має команду прем'єр-ліги, і що з нею станеться, на жаль, після, і лучане почнуть цінити те, що і кого мають зараз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus