USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Матч «Карпати»-«Волинь» 0:2.

27 Вересня 2015 21:29
Поєдинок між «Волинню» і «Карпатами» завершився із рахунком 0:2 на користь луцької команди.

Сьогодні, о 19:30 годині хрестоносці розпочали у Львові матч 9 туру Ліги Парі-Матч проти «Карпат». Онлайн трансляцію гри можна дивитися тут.

Тренери Волині не вигадували нічого особливого стосовно кадрів – вийшов найсильніший склад, ослаблений хіба травмою Кобахідзе (він доліковується), - йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

Стартові хвилини були за господарями, щоправда, без особливих моментів.

Але дуже швидко волиняни відтіснили гру від своїх воріт і дуже спокійно почали шукати ключі до воріт Мисака. І дуже швидко відшукали: Матей промчав своїм лівим флангом, наче рукою подав в штрафну, де Сергій Кравченко головою пробив у верхній кут воріт Мисака, зловивши кіпера на протиході. Дуже класний дебютний у «Волині» гол вийшов у Сергія – 0:1

На 27 хвилині гол у ворота львів'ян забив Сергій Кравченко.

«Карпати» відповіли єдиний справді гольовим моментом у матчі. Карноза вивів Кожанова віч-на-віч із Шустом, але Богдан згадав, як рятував свою команду у березневому матчі і відбив ногами на кутовий.

Наприкінці тайму Матей вирішив повторити фокус із Кравченко, віддав тепер низом, але удар в Сергія не вийшов.

У перерві львів’ни випустили відразу двох свіжих виконавців, посилюючи атаку. Але перший момент у другій половині мали лучани – Політило виконав штрафний, але зовсім трохи недокрутив м’яча у дальній нижній кут.

У другому таймі дуже яскраво кілька разів зіграв Матей, який по-футбольному брав ініціативу на себе, йшов в обіграш, накручував, заробляв стандарти на собі. Запам’ятався і його штрафний – трохи правіше пройшов м’яч після його пострілу у верхній кут воріт Мисака.

Друга половину тайму пройшла у намаганні господарів зрівняти. Але до панік біля воріт лучан, як це часто було у попередніх матчах, не спостерігалося. Ймовірно, через те, що гості більше атакували, пам’ятаючи, що кращий захист – це атака.

У гостей зіграла заміна – Редван Мемешев замінив Олега Герасимюка, якому дісталося по ногах впродовж всього матчу. Ред обігрався із Кравченком, зумів прострілити з-під Пластуна і Гітченко знічев’я розстріляв власні ворота із 5 метрів, утім поруч міг замикати Діденко0:2.

На 79 хвилині гол у свої ворота забив гравець «Карпат» Андрій Гітченко.

Добити львів’ян міг В’ячеслав Шарпар, але його гарматний удар з 25 метрів струсонув поперечину!

Волинь знову виграє на виїзді і застрибує на 4 місце у турнірній таблиці. Свідками цієї вікторії стали дві сотні ультрас «хрестоносців», які підтримали свою команду на виїзді.


Нагадаємо, що обидві команди програли у минулому турі, щоправда, зіграли із різним настроєм. «Карпати» без варіантів поступилися в «Олександрії» 1:4, а «Волинь» вдома опиралася «Динамо» - 0:2, - повідомляють у прес-службі «хрестоносців».

Двічі поспіль «Волинь» вигравала у гостьових поєдинках у Львові. У весняному матчі 2014 року 15 березня «Волинь» мінімально перемогла завдяки супер-пасу Бікфалві та кинджальному удару Козьбана наприкінці гри. Це була перша за 10 років перемога «Волині» у західноукраїнському дербі. А цього року також у березні лучани двічі забили Мисаку – Кобахідзе та Бікфалві. Згадаймо, що в тому матчі Богдан Шуст у вирішальний момент гри відбив пенальті від Ігоря Худобяка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «КАРПАТИ» - «ВОЛИНЬ»: НАПЕРЕДОДНІ МАТЧУ

Відео голу Кравченка.


Відео автоголу Гітченка.


Карпати – Волинь – 0:2

Карпати (Львів): Мисак, Мірошніченко, Гітченко (к), Пластун, Костевич, Чачуа (Кльоц, 46), Даушвілі, Голодюк (Кравець, 66), Карноза, Худоб'як, Кожанов (Страшкевич, 46).

Запасні: Підківка, Ксьонз, Новотрясов, Гуцуляк.

Тренер: Ігор Йовічевич

Волинь (Луцьк): Шуст, Насонов, Жуніч, Шабанов, Польовий, Кравченко, Політило (к), Герасимюк (Мемешев, 68), Матей, Шарпар, Діденко (Логінов, 90+2).

Запасні: Неділько, Козьбан, Горопевшек, Шіш.

Тренер: Віталій Кварцяний

Арбітри матчу: Ю. Мосейчук (Чернівці), А. Мотика (Тернопіль), В.Висоцький (Запоріжжя)

Голи: Кравченко (27), Гітченко (79, с.в.).

Попереджені: Гітченко (54), Страшкевич (84) – Польовий (17), Шабанов (37).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
присяжнюк Показати IP 27 Вересня 2015 20:18
перемоги землякам!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus