USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Я не збираюся йти у мери», – Григорій Пустовіт

2 Лютого 2018 18:20
Заява представників фракції УКРОП Луцької міської ради про готовність здати мандати – це ще один спосіб підштовхнути ВРУ, аби та нарешті призначила вибори мера в місті.

Про це йшлося під час прямого ефіру програми «Протилежний погляд LIVE» телеканалу «Нова Волинь» 2 лютого.

«Я сподіваюся, що вибори міського голови відбудуться якнайшвидше. На це сподівається усе місто, сподівається цього і наша громада», – наголосив гість програми, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Він пригадав, що ще 7 червня Комітет із питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування ВРУ, очолюваний Сергієм Власенком, запропонував провести вибори в Луцьку 24 вересня. Однак Верховна Рада, своєю чергою, навіть не внесла це питання у порядок денний.

На думку Григорія Пустовіта, це пов’язано з відсутністю зацікавлення в опонентів провладної команди міста, а також гідного кандидата.

Щодо заяви, яку під час однієї з останніх сесій Луцької міської ради зробив радник міського голови, голова фракції УКРОП у раді Ігор Поліщук, про готовність депутатів здати мандати заради проведення виборів мера міста, каже, це спосіб наголосити ВР, що лучанам потрібен міський голова.

«Це спосіб сказати їм: не затягуйте. Адже на сьогоднішній день лучанам потрібен міський голова, і депутати готові скласти для цього мандати. Таким чином вони показують, що депутати готові на такий відважний крок», – сказав Григорій Пустовіт і додав, що не виключає того, що депутати фракції «Батьківщина», яку він представляє, слідом за депутатами УКРОПу теж здадуть мандати.

Окрім того, Григорій Пустовіт акцентував, що ключовим у рішенні йти на секретаріат ради стало бажання забезпечити проведення виборів у Луцьку.

«Особисто я не збираюся йти на ці вибори», – зазначив він та зауважив, що всі політичні сили в місті мають своїх кандидатів на посаду міського голови.

Виконувач повноважень мера розповів, що, відповідно до численних соціологічних опитувань, лучани вже визначились зі своїм фаворитом.

«Це молода людина, чинний депутат. Я знаю, що він отримав більше 40 % голосів підтримки. Кого ж висуне політична сила – це вже інше питання. Я ж розділяю думку лучан», – зазначив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus