USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я не знаю, хто ви»: з’явилося відео, як суддя Вовк втікає від детектива та викидає повістку

24 Грудня 2020 17:02
Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) показало, як вручали повістку про виклик до Вищого антикорупційного суду голові Окружного адмінсуду Києва (ОАСК) Павлу Вовку.

Відповідне відео опубліковано на Facebook-сторінці НАБУ, пише УНІАН.

«Ось як це було...», – наголошується у підписі до відео.

На записі видно, що Вовка явно застали зненацька. Як повідомили в бюро, вручення повістки відбулося під час святкування, організованого колишнім народним депутатом, президентом одного з юридичних вишів України.

Павло Вовк фактично тікає від детектива, який зачитує і намагається вручити йому повістку.

«Я не знаю, хто ви», – говорить він.

У підсумку суддя сідає в автомобіль, а детектив передає йому документ всередину. Але перед тим, як поїхати, Вовк викидає повістку.
Справа судді Окружного адмінсуду Павла Вовка: головне

НАБУ продемонструвало записи, на яких начебто зафіксовано наміри Вовка та інших суддів узурпувати судову владу в країні. 17 липня детективи НАБУ повідомили про підозру Вовку, його заступнику, п’яти суддям Окружного суду та керівнику ДСА Зіновію Холоднюку.

Підозру передали керівнику апарату Окружного адмінсуду і відправили рекомендованими листами поштою додому. Причина – судді дізналися про наміри слідства і фізично не перебували за місцем роботи та проживання.

НАБУ оголосило у розшук голову ОАСК, його заступника, трьох суддів і двох ексчленів ВККС. На робочих місцях вони з’явилися лише після оголошення у розшук. І тоді вже повідомлення про підозру вручили їм особисто.

22 жовтня Вищий антикорупційний суд не зміг обрати запобіжні заходи суддям Окружного адміністративного суду, оскільки ті не прийшли на засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
укр Показати IP 24 Грудня 2020 20:15
Для таких під..ів як цей необхідно внести зміни в законодавство. Ніяких повісток - це тільки затягування процесу,кайданки на руки та привід до слідака з копняками під зад. Вихід з-під варти під заставу взагалі забрати.
Ваду Показати IP 25 Грудня 2020 09:04
Только обноаление смертной казни, как в Китае, поможет искоренить коррупцию. И чтобы висел неделю на столбе в центре города.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus