USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Я проти пільг студентам у маршрутках, – депутат Шляхтич

7 Грудня 2018 13:04
Очільник фракції «Самопоміч» у Луцькій міськраді запевнив, що не підтримує ідею надання пільг на проїзд у маршрутках Луцька студентам.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 7 грудня.

Як зауважив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, питання пільгового проїзду студентів у маршрутках Луцька порушувала партія «Самопоміч». Так, подібну абсурдну пропозицію про пільговий проїзд у маршрутках студентів віком до 18 років під час громадських слухань вносила депутат міськради від «Самопомочі» Алла Надточій. До того ж, особа, яка організовує протести, Віталій Сніжко, організовував приїзд у Луцьк нардепа від «Самопомочі».

Радник міського голови зауважив, що у більшості міст студенти не мають пільг на проїзд в автобусах. У Луцьку тролейбусна мережа покриває 80% території міста і студенти можуть за 1 гривню доїхати до будь-якого навчального закладу. Він розповів, що представники міської влади зустрічалися зі студентами та пояснили, що вимога пільг є поверненням до соціалізму та бюджету проїдання. До того ж, складно визначити, яка сума буде потрібна, адже картка лучанина наразі не запроваджена. Згідно з законодавством, таке питання має розглядатися на рівні області, в ОДА, тому дивно, чому подібні акції не проводять в інших містах Волині. Отже, проблеми не існує, просто комусь потрібно пропіаритися. Запровадження такої пільги, з його слів, пішло б на користь не студентам, які надалі їздили б радше тролейбусами за 1 гривню, а перевізникам, адже ті отримували б не менше 20 мільйонів прибутку на рік, оскільки у місті нараховується 11 тисяч студентів денної форми навчання.

Своєю чергою, голова фракції «Самопоміч» у луцькій міськраді Тарас Шляхтич розповів, що не знає, яке відношення Віталій Сніжко має до «Самопомочі». Він розмовляв з цим активістом лише один раз та казав, що студентам не можна надавати пільги на проїзд у маршрутках, адже студент - це людина, яка може заробляти кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Студент!!!! Показати IP 7 Грудня 2018 13:22
А я проти, вашої зарплати вона вам наX//р не потрібна, і премії , і проти ваших відпусток і лікарняних, які оплачуються. А ще краще забрати в вас закордоні паспорти, щоб не мучило вас літати на курорти. Проти ваших Будинків, пенхаусів та Баз відпочинку. Можливо ви засиділись так ідіть попрацюйте.... Перетружені ви наші!!!!!! Зайдіть в університет Чи Коледж і ліцей та скажіть Що ви проти, я думаю сміттєвий бак можна не ставити простіше заказати вам машину яка вивозить неподріб на полігон. Думаю це буде справедливо ніхто не буде проти, окрім вас самих.......
Боб до Студент!!!! Показати IP 7 Грудня 2018 17:08
Проти якої ти зарплати? Тої що в депутатів міської ради? Студент, йди вчитися далі! Депутати МР її не отримують, і всіх остальних плюшок також!
Не Показати IP 7 Грудня 2018 13:57
Тих депутатів,суддів і прокурорів давно гнати треба,тільки брюха наїдають сволочі! Я проти зарплати надбавок і премій депутатам
Боб до Не Показати IP 7 Грудня 2018 17:10
Молодець що проти! Бо зарплати в них немає ( невраховуючи народних депутатів)
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2018 14:24
"є поверненням до соціалізму". А чим поганий соціалізм? І чому соціалізм для чиновників(доплати, санаторії, курорти, безкоштовний проїзд, квартири) - це добре, а для громадян - це вже щось таке до чого не треба повертатись? Із соціалізму вийшли, а до нормального капіталізму не прийшли, в нас зараз щось схоже на феодальний лад чи панщину через що і виїждають наші люди в країни з нормальним капіталізмом.
Студент Показати IP 7 Грудня 2018 14:24
Студенти можуть це вирішити самі . Учіться у європейців як ставити владу раком. Ми ж ідемо в Європу і не хочемо бути совками
До студ. Показати IP 7 Грудня 2018 14:36
А в барах і магазинах вам скидки 50%не дати? Є тролейбуси за 1 гр. вперед. Якого пхатись в маршрутки?
3 сторона до До студ. Показати IP 7 Грудня 2018 15:37
Поки розповідають, що: "тролейбусна мережа покриває 80% території міста і студенти можуть за 1 гривню доїхати до будь-якого навчального закладу." до корпусу ЛНТУ на Львівській їздить тільки 2 тролейбуси: 4 та 4а. Але вся проблема цих тролейбусів криється в машрутах, вони обидва їдуть з вокзалу. Тобто будь який студент з 40-го району, Волі,Відродження, Рівненської, Дубнівської не зможе доїхати на Львівську без пересадки. Так ще й керівництво ЛПЕ пускає богданівські обрізки зранку. В результаті, ти їдеш в забитому тролейбусі. А пану Тарасу Шляхтичу бажаю завжди зустрічати таких спеціалістів, які не вчились, а заробляли кошти.
Анонім до 3 сторона Показати IP 7 Грудня 2018 16:20
Шановний,я знаю багато людей які їздять з 40го на Львівську на роботу!!! І не ниють що їм потрібно пересідати,їдуть і на тролейбусі і на маршрутці,ще й стоять втомлені над вами,бо ви так вчитесь старанно,що аж встати і дати місце не можете,чому ті люди мають платити,а ви ні,чому ви на роботу не підете,бо лінь?Звикли що батьки все дадуть?Колись діти в селі по 5-10 км в школу ходили,а ви такий накрохмаляний доїхати не можете,бо ж змерзнеш в тих штанах з резинками,пан,зате ночами по барах соватись все добре складається,не робіть з себе інвалідів немічних!!!!За вас в ту маршрутку зранку важко сісти,забита і всі такі поважні,ділові сидять в телефонах,граються,або музику слухає в навушниках задуманим поглядом у вікно,згадує де ж я вчора ночувала...ким ви виростите якщо ви вже ниєте про пільги,здорові лосі
До студ.луц до 3 сторона Показати IP 7 Грудня 2018 17:01
проїздний для судентів 50 гривен - пересідай і катайся хоч цілий день. Які проблеми ? Ато на бари і гулянки гроші є, а проїхатись з пересадкою ой як тяжко.
НЕЛЯ Показати IP 7 Грудня 2018 15:44
Якщо вже говорити про проїзд у транспорті, то до відома тих, хто не знає; при соціалізмі пільг на проїзд не БУЛО. Платили всі; і пенсіонери, і школярі, і студенти, Для всіх одна поїздка коштувала однаково- автобус 5 коп, тролейбус- 3 коп. Ніхто ні на кого не нарікав, а тепер дитина в 1-му класі платить на рівні 20-ти літнього лобуря-студента. Треба розглядати різні точки зору.
Анонім Показати IP 7 Грудня 2018 16:11
Пільги інвалідам,а студенти хай працюють і їздять тролейбусами!!!Бачив таку картину,заходять студентки в тролейбус і сідають на передні місця,достають телефони,а бабці стоять над ними!!!хоча пише"місця для пасажирів з дітьми та інвалідів"!!!і самовільно стає питання чи не дати студентам інвалідність!!!!А уявіть що буде робитись в маршрутках.Чому пенсіонери і дорослі люди які працюють не мають смартфони,а якщо і мають то самі дешеві і не вимагають пільг,а студенти мають все,вдягнені в саме нове і вимагають пільги???То давайте до пільг їм зразу інвалідність і соцвиплати,чого ж одні пільги..що за дурню обговорюєте,які пільги,це вже в голові не вкладається,тоді вже кожному студенту безкоштовне таксі доїхати з бару!Немічні люди чи що,дасте пільги то на голову вилізуть і ноги повісять,будуть вимагати ще і ще,робити будуть за них пенсіонери.Я працюю і вимагаю пільги в маршрутці,бо в тролейбусі мені впадло їхати
Алкоголік Показати IP 7 Грудня 2018 21:52
Тупість кожного з коментарів вражає. Вам піднімають плату за проїзд в громадському транспорті, а ви дискутуєте з приводу пільг для студентів) ПС. Більшість студентів Луцька приїзджі з сіл, а всім відомо, що кожен двір села має ровер. То чи не доцільніше порадити кожному студенту притарабанити в місто свою Україну і добиратися в університет велосипедом. Екологічно чисто, дешево, фізична підготовка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus