USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Я вирішив подати у відставку, – Кварцяний

8 Серпня 2010 12:05
Про своє рішення подати у відставку з посади головного тренера ФК «Волинь» заявив 7 серпня на прес-конференції після матчу із «Зорею» заслужений тренер України Віталій Кварцяний.

«Близько 20-ти років я пропрацював у клубі. Хотів щось зробити, але багато чого не вдалось. Хочу сказати, що мені весь час заважали працювати і зараз заважають. Мішають всі, за виключенням президента клубу Василя Столяра, якого вже 10 днів місцева влада пресує та не дає працювати. Так було завжди. Майже. Я втомився приймати різні рішення, невідомо для чого, навіщо і чому», – пояснив Кварцяний.

«Я вже казав, що в нас в команді були незаплановані травми. І це затягнулося. У першому таймі із «Зорею» 90% часу атакували, а що трапилось після перерви - не знаю. Можливо, «Зоря» не бідна команда: чи вони в перерві щось моїм принесли, чи щось наобіцяли. Бо після перерви пів моєї команди перестало грати. Деякі гравці робили вигляд, що грають. Категорично не хотіли бити по воротах, а також піжонські вихідки деяких наших людей, які зараз поїдуть до молодіжної збірної. Бутко молодець, претензій до нього немає», – сказав наставник «Волині». Нагадаємо, до збірних викликали Бутка і Павлова.

«Мені не сподобалась концентрація нашого воротаря Ісси Ндоє, тому що такий м’яч треба було брати. Він на виходах робив лишні кроки, дьоргався. Він був винен у голі, який ми пропустили. У таких епізодах воротар-професіонал повинен виручати своїх», – охарактеризував гру свого улюбленця луцький фахівець.

«А попереду в нас, ви ж бачите, Майкон боягуз, Бабир боягуз. Не можуть нападники бути боягузами у футболі. Їм дають пас, у них же завдання – розвернувся і лицем грати до воріт, бити. Ніхто не бив – таке тупе стадо, я вам скажу», – висловився Кварцяний щодо форвардів своєї команди.

«Я втомився не від того, що борюся з волинською владою, що вони ставлять палки в колеса. Та скільки можна героїзм проявляти? Що, журналісти колись героїзм проявляли? Рома, де твій журналіст, чого він не написав те, що я тут кажу? Бо він боїться. Він тільки Кварцяного критикувати може. За 20 років ви мене як хотіли, так і критикували. Ще тиждень покритикуєте, а далі заспокоїтесь, і буде тиша та спокій. Прийде хороший, культурний тренер, буде з вами розмовляти, а ви будете балдіти від культури і благовіяння. Таким був Раденко після мене, коли прийшов. Зараз він у монахи пішов, ще спокійнішим став. Мені кажуть – ось при Раденкові футбол був розумним, красивим, прямо як при Лобановському та Бєскову. Раденко інтелігентний – у костюмі ходив, у галстуку. А я ось такий. І вам буде не скучно й весело. Ніколи я вже перед вами тут сидіти не буду та роздавати інтерв’ю», – заявив тренер.

«Плював я на цю бездарну суддівську банду, яка дурить весь український футбол! Що вони мені можуть зробити – накласти штраф, та мені все рівно, я вже працювати не буду. Може, я піду та буду шкодувати, але треба знайти силу волі та не вертатися в це крісло більше. Тому що вся влада – гнилля, вони шкодять та роблять вигляд, що щось роблять. Прибіг тут губернатор мене з мером мирити. Що мирити? Ви не мішайте працювати клубу. Клоуни в погонах, галстуках та костюмах! Все це так накопичилось, що не вистачає нервів на концентрацію управління командою. А тут ще й від акціонерів немає жодної звістки: що робити, як робити? Роби, як душі завгодно. А я хочу відповідально працювати, а не інтуїтивно», – мовив, завершуючи емоційну тираду, Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, 7 серпня «Волинь» програла на своєму полі луганській «Зорі» з рахунком 0:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
сісоко Показати IP 8 Серпня 2010 12:42
КВАРЦЯНИЙ ПОГАРЯЧКУВАВ,А ВСЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ТИМ,ЩО КВАРЦ ПОШЛЕ ПІД ТРИ ЧОРТИ КІЛЬКОХ ГЛАМУРІВ(ШАРПАРА,ГЕРАСИМЮКА) І ЧОРНОМАЗИХ(МАЙКОНА,ЛЕО КОСТУ). НЕХАЙ З ЧИСТОЮ СОВІСТЮ ТЕПЕР ПОНТУЮТЬСЯ В "ЗОЛОТАХ","ВЕРСАЛЯХ" І НЕ ГАНЬБЛЯТЬ НАШОГО ТРЕНЕРА І УВЕСЬ ВОЛИНСЬКИЙ ФУТБОЛ!
007 Показати IP 8 Серпня 2010 12:53
А чому коли Кварц в запої команда виграє? І ніхто не заважає. По п'яні вигнав чомусь Журавчака. Це сама порядна людина яка була в клубі. Шкода що Кварц звинувачує всіх навкруги не визнаючи власних помилок. А вартість квитків,-найдорожчі в Україні. Стадіон на пів пустий!!!
Dazzle Dreams Показати IP 8 Серпня 2010 15:32
Ну їх в дупу з такими цінами на білети.Думаєш ладно вже піду,а вони ще й грати не хочуть ган..они.Озвучення на стадіоні як було х.йове таким і залишилося.Та це все фігня аби вони вигравали чи хоча б гру нормальну показували,а то розслабили булки.Уроди!А Кварцу потрібно залишатися без нього взагалі буде ..опа.
Вболівальник Показати IP 8 Серпня 2010 16:16
Кварц зробив політичний хід. Він назвав тих, хто йому заважає працювати з Волинню. Команда набирає обертів. Поразка від Зорі в плані розвитку командної гри Волині не трагічна. Статистика (основний час): Удари: 16 (11) – 9 (4) В отвір: 10 (7) - 3 (1) Кутові: 10 (8) - 3 (1) Моменти: 5 (3) - 2 (0) Стійки, поперечина: 1 (0) - 1 (0)
LEM Показати IP 8 Серпня 2010 18:37
Каков поп - таков и приход!))) Брендовым, логичным и единственным вариантом развития команды является привлечение в команду ТОЛЬКО украинских футболистов - ни одна макака не будет выкладываться в говенном украинском чемпионате. Кроме того, в "Волыни" никогда не будет нормального психологического климата ПОБЕДИТЕЛЕЙ и БОЙЦОВ - непорядочность и нечистоплотность президента-Столяра это как зараза, отравляющая любое дело к которому он прикасается, в т.ч. и к футболу))
Естет Показати IP 8 Серпня 2010 19:10
"...Прибіг тут губернатор мене з мером мирити.... Клоуни в погонах, галстуках та костюмах!" - красавец Кварц, єдиний хто сказав правду про Шибу та Климчука!!!
Сергій Показати IP 8 Серпня 2010 19:42
не можеш ... не мучай ....
Вболівальник 10 Показати IP 8 Серпня 2010 20:41
повертайте у команду українців і женіть з неї заробітчан з африканських та югославських задворків.
вася Показати IP 8 Серпня 2010 21:52
LEM-герой х..еров а ти подойди и Столяру ето в глаза скажи или очко слабовато
ФАН Показати IP 8 Серпня 2010 23:10
Це розплата за те, що двом десяткам фанам -ветеранам(65-80років) відмовлено у безкоштовному відвідуванні матчів.
Олександр Показати IP 9 Серпня 2010 09:24
Пропоную поміркувати над тим, хто ж має рацію: сісоко, який вважає, що українців Шарпара та Герасимюка й тих треба гнати (!), чи Вболівальник 10 - що в команду треба брати українців. Моя думка - такого амплуа як "українець" у футболі немає...
Психолог Показати IP 9 Серпня 2010 10:59
В этой "команде" два психа Кварцяный и Столяр, остальные побелить покрасить. Как с таким руководством может быть командный дух.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus