USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ягодинське озеро просять не віддавати в оренду

2 Лютого 2017 22:33
Мешканці села Римачі проти того, аби віддати Ягодинське озеро в оренду.

Про це стало відомо під час засідання 10 чергової сесії облради 2 лютого.

Депутат Сергій Духницький повідомив, що мешканці села Римачі протестують проти наміру дати в оренду озеро Ягодинське.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, розпорядженням голови ОДА передбачається включити до переліку земельних ділянок, права оренди на які виставляються на земельні торги окремими лотами, земельну ділянку водного фонду державної власності орієнтованою площею 80 га длярибогосподарських потреб (код КВЦПЗ І.10.07), розташовану за межами населених пунктів Римачівської сільської ради Любомльського району. Йдеться про озеро Ягодинське біля українсько-польського кордону.

Мешканці села просять депутатів виступити на їх захист. Адже це озеро за площею – на другому місці у Любомльському районі. Село Римачі, біля якого воно розташоване, має увійти до Вишнівської ОТГ. Тому, зазначає депутат, логічно, щоб саме ОТГ вирішувала долю озера. Отож селяни просять зупинити підготовку лоту для продажу права оренди.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus