USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Як бандерштатівці у футбол грали

5 Серпня 2017 20:22
Футбольний турнір розпочався на «Бандерштаті-2017» зранку другого фестивального дня.

Помірятися силами у турнірі «гри мільйонів» виявило бажання 10 команд. Спочатку їх було розділено на 5 пар, до півфіналу ж пройшло лише 3 команди за додатковими показниками. Зазначимо також, що поєдинки тривали 2 тайми по 10 хвилин, а у складі кожної команди було 5 гравців: 4 в полі та голкіпер.


Незважаючи на шалену спеку, команди демонстрували неабиякі швидкості та майстерність. За результатами відбіркових поєдинків, до ½ пройшли команди «Медпункт», «Вій» та «RockStar».

Фінальний же поєдинок, у якому зустрілися «Медпункт» та «Вій» завершився перемогою перших з рахунком 3:0. До слова, команду-переможця можна сміливо називати збірною командою західної України, адже до їхнього складу входять представники фактично усіх областей західного регіону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus