USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Громом і вогнем: як «Тінь Сонця» запалила «Бандерштат-2017»

4 Серпня 2017 21:23
Гурт, що виконує потужний та патріотичний фолк-метал, став однією з родзинок головної сцени фестивалю «Бандерштат-2017».

Ведучий фестивалю М’яч Дредбол розповів, що гурт вже давно потрапив до енциклопедії українського року. Зі слів ведучої Вікторії Жуковської, вони були свого часу найбільш концертуючим гуртом, а нині, попри зміни у складі, лишилися такими ж.

«Тінь Сонця» були частими гостями фестивалю і цього разу повернулися на сцену «Бандерштату». Гурт зайняв чітку патріотичну позицію і тепер часто дає акустичні концерти на передовій, де їх радо зустрічають військові. Під пісню гурту «Їхали козаки» на ринг виходив боксер Олександр Усик і саме цю пісню обрали візитівкою національної збірної України з футболу на Євро-2016.

Потужний гітарний саунд і м’якість національного колориту швидко розворушили публіку, втомлену спекотним днем.
«Волинь моя – краса моя» та «сонце над замком Любарта» вигукував фронтмен гурту Сергій Василюк, вітаючи бандерштатівців. Оскільки у степових краях, звідки походять музиканти, Волинь асоціюється з лісом, гурт виконав вже знану композицію «Дорога в ліс». Пролунало також чимало пісень з альбому «Буремний край». Одну з пісень супроводили виступом спортивного клубу козацького бойового мистецтва «Герць» з Луцька.
Під час виступу гурту над публікою майоріли не лише синьо-жовті прапори, а й прапор 79-ї ОАЕМБР, яка брала участь у захисті Донецького аеропорту.

Сергій Василюк наголосив, що важливо, аби війна в Україні завершилася нашою перемогою і закликав усіх тримати в руках міцніше меч Арея. Саме пісня «Меч Арея» стала фінальною – під час її виконання у натовпі бандерштатівців запалили фаєри та розпочали слем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus