USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як бійці 14-ої бригади знищили позиції бойовиків під Мар'їнкою

19 Квітня 2016 08:31
Українські військові показали, як вони знищували укріплення бойовиків біля Мар`їнки.

Силовики розповідають, що останнім часом бойовики трохи зменшили кількість атак, але напередодні вони знову активізувалися, і сили АТО були змушені відкрити вогонь у відповідь, - передає «Преса України».

«Почалося все приблизно в 18:00 і тривало до 23:00 можливо трохи пізніше, ну був бій, як бій, трохи попалили їх, було красиво», - розповів український військовий з позивним «Ведмідь».

Силовики розповіли, що бойовики після того, як всі їхні позиції згоріли, прийшли, щоб добити своїх поранених. Бойовики терористичного угруповання «ДНР» тепер змушені відсунути свої позиції на кілометр вглиб окупованої території.

Начальник прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади ОК «Захід» лейтенант Влад Якушев розповідає, що тепер бойовикам буде дуже складно вести обстріл по місту з-за лісу, і від цього більш безпечно себе буде почувати місцеве населення.
Нагадаємо, що позиції довкола Мар’їнки охороняє 14 Володимир-Волинська бригада.

До слова, нещодавно повідомлялося, що після того як бійці 14 ОМБр знищили лінію оборони бойовиків навколо Мар’їнки, терористи були вимушені перенести мережу своїх укріплень майже на один кілометр вглиб, в бік Донецька. Наразі там вони облаштовують окопи.

Зі слів волонтерів Ірини Пустовойт та Юліани Вєтрової, наближатися до позицій 14 бригади наважуються лише снайпери бойовиків. Днями боєць волинського підрозділу у снайперській дуелі знищив свого опонента. Тіло вбитого пролежало майже добу, адже поплічники не наважувались його забрати. Ризикнули забрати тіло зі свого колишнього укріпрайону лише вчора, під прикриттям «димовух».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ху Показати IP 19 Квітня 2016 11:15
Тем самым нарушили минские договоренности.... Да и вопрос собственно к редакции - эта новость подлежит комментированию, а другие связанные с АТО нельзя из-за того, что ведутся боевые действия. Гибридная война?
Сашко до ху Показати IP 19 Квітня 2016 23:34
Дядя,якщо ти не в курсі,то терористи Мінські домовленості ніколи не виконували і не переставали бомбити!Про які угоди ти чешеш?
НАху Показати IP 19 Квітня 2016 17:47
а хіба сєпари не перші відкрили вогонь?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus