USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійці 14-ої ОМБ знищили ворожий КамАЗ разом з бойовиками

8 Квітня 2016 12:11
Бійці Володимир-Волинської 14-ої бригади відбили наступ сепаратистів під Мар'їнкою та знищили КамАЗ противника з особовим складом. Про це у Фейсбук написав журналіст Станіслав Мельничук.

«14-я ОМБр - золоті хлопці. Саме вони 8-ім місяців утримують правий фланг оборони Донецька, хто не знає це селище Мар'їнка. Тут від позицій української армії до сепаратистів 250-300 метрів. Саме ці хлопці стримують нечисть, що лізе з Донецька. У ніч з 6 на 7 квітня вночі зав'язався бій, «сепари» першими полізли і першими попросили перемир'я. Результат бою: знищений КамАЗ противника з особовим складом, склад з БК, два будинки і близько трьох бліндажів. У нас втрат немає», - йдеться у повідомленні.


«Величезне спасибі Саничу, Брендону, Владу за душевний прийом. Шкода, що ви дембеля», - додає Мельничук у соцмережі.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на бійців 14-ої Володимир-Волинської бригади у районі Мар'їнки полюють ворожі снайпери. Як підозрюють українські військові, терористи прийшли помститися їм за смерть заступника командира сепаратистського батальйону «Оплот».

Окрім цього, перші демобілізовані 14-ої бригади вже повертаються додому.

До слова, у Генштабі визнали 14 бригаду одним з найкращих військових з’єднань в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
бабуся Показати IP 8 Квітня 2016 12:59
Збережи, БОЖЕ, наших дітей в АТО.
Ковельчанин Показати IP 8 Квітня 2016 19:35
Нарешті переконався на всіх 100%,що тут сидять кРемльовські боти!Досить вже мінусувати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus