USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як часто працівники МЖК мають прибирати луцькі під’їзди

3 Липня 2019 09:33
Директор ТзОВ «М.Ж.К.» Валерій Ковалюк розповів, як часто його працівники миють під’їзди у луцьких багатоповерхівках.

Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 3 липня.

Так, член виконкому Ігор Муковоз поцікавився у очільника «МЖК», як саме і з якою періодичністю проводиться вологе прибирання під’їздів у луцьких багатоповерхівках.

Він зазначив, що його будинок знаходиться у районі Варшавського ринку, однак, там постійно брудно.

«Телефоную за три дні до Великодня – бруд страшенний. У «МЖК» мені відповідають, мовляв, гаразд, приберемо, але бруд так і залишився на свято», - зазначив Ігор Муковоз.

На це очільник «МЖК» відповів, що, згідно із нормами, його працівники прибирають перший поверх у під’їздах – раз в тиждень, миють поручні – раз в місяць, а ось повністю миють під’їзд разом із панелями та дверима - раз в рік.

Нагадаємо, у зв’язку з закінченням терміну дії угоди від 05.08.2015 № 449-1 з товариством з обмеженою відповідальністю «М.Ж.К.» про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та введенням послуги з управління багатоквартирними будинками відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги»виникла необхідність її розірвання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Круто Показати IP 3 Липня 2019 09:53
А може ми за утримання будинку теж будемо платити раз на рік повністю, а за решту місяців 1/5 від цієї суми. Прибирайте самі, лампочки міняйте самі, ремонт треба-теж самі. А зламався ліфт , дах протікає чи з трубами проблеми поза квартирою - робіть за власні кошти. . .
Марія Показати IP 3 Липня 2019 09:55
Під’їзд миється 1 раз в рік, так само і перший поверх, ніхто його не миє
Отакої... Показати IP 3 Липня 2019 11:16
Плата за утримання будинку все більше ....лампочки міняли останній раз ще при Радянській владі,а скільки їх списано за цей період.Де "активісти",депутати...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus