USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Як друзі Порошенка розкрадали українську армію: частина 3. Відео

4 Березня 2019 19:31
Третю частину резонансного розслідування про те, як партнери Петра Порошенка поставили українській армії контрабандних та зламаних запчастин з Росії на сотні мільйонів гривень, опублікувала команда Bihus.info.

Прем’єра розслідування відбулась 4 березня о 19:30.

«Цього разу буде не загальна картина, а візьмемо один випадок і пройдемо крок за кроком. Поки будемо йти, ціна на дуже важливі деталі виросте в 5 разів. І із підвищення ціни кожному учаснику впаде відкат», – анонсував розслідування керівник проекту Денис Бігус.
Нагадаємо, журналісти проекту «Bihus.info» опублікував розслідування, у якому йдеться про те, що син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі.

Загалом журналісти встановили щонайменше 250 мільйонів гривень, зароблених через 3 основні фірми-прокладки. Такою фірмою виступала навіть «Кузня на Рибальському», яка тоді належала Порошенку.

Президент фактично визнав достовірність розслідування «Наших грошей» і звільнив Олега Гладковського з посади заступника секретаря РНБО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ми добрі Показати IP 4 Березня 2019 20:06
Ми пробачимо?
БєльскаЯ до Ми добрі Показати IP 4 Березня 2019 21:06
Ну герої атовці ж пробачають...
777 до Ми добрі Показати IP 4 Березня 2019 22:49
а куда денетесь,щас как Путиным опять напугает вас вальцман,все простите.
Лiдiя Показати IP 7 Березня 2019 11:20
Шановный Денисе до Вас та до Нашi грошi. Що то за вiдео яке вiд зняли солдаты ВСУ, про те що танки та другi оснащення якими ВСУ користуються в зонi АТО, нi бито з могильника з Чорнобиля, навiть як доказ показали що дозиметр шкалить за надто. Чи то достовiрна iфа? Та чи достатьнi покарання що тiльки звiльнили, за не чесне збагачення з тих оборуток на 250 мiльйонiв О. Гладковського? Та чи цi грошi вiддали в Пенсiйний фонд, людям на пенсiю в яких мiзерна пенсiя 1500 гр?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus