USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко звільнив Гладковського, щоб відхреститись від скандалу в «Укроборонпромі», – журналіст

4 Березня 2019 17:08
Президент Порошенко фактично визнав достовірність розслідування «Наших грошей» і звільнив Ігоря Гладковського з посади заступника секретаря РНБО. Сьогодні вийде друга серія розслідування. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передає Гордон.

Розслідування Лесі Іванової стало вагомим фактором виборчої кампанії і навіть прямо вдарило по рейтингу Петра Порошенка. Сьогодні було звільнено Ігоря Гладковського – це зроблено, щоб за будь-яку ціну збити хвилю негативу і дистанціювати від скандалу президента, другом і бізнес-партнером якого Гладковський був багато років. Тобто спочатку Гладковського відсторонили від виконання обов’язків, але, мабуть, щось таке може випливти у другій серії, що вирішили спрацювати на випередження. В інтернеті підняли хвилю пропаганди АП проти «Наших грошей», але спростувати розслідування, по суті, неможливо – адже всі ці матеріали, включно із записами з телефона та пошти, передано журналістам із реальних кримінальних справ і вони є достовірними.

П’ять справ військової прокуратури й одна справа НАБУ щодо діяльності групи шахраїв, які функціонували в контакті із сином заступника секретаря РНБО Гладковського, було передано в суди, і вони там щасливо лежали без жодного руху, поки їх не сколихнули журналісти. У судах записи телефонів не публікували, вони були в матеріалах кримінальних справ, і поки журналісти не виклали записи, цю ситуацію два роки приховували. Аферисти Жуков і Рогоза все грамотно розрахували. Наявність у зв’язці з ними Гладковського-молодшого не давала владі змоги це опублікувати, щоб не спливла участь друга президента.

Найцікавіше – це участь у справі Національного антикорупційного бюро. Дуже дивно, що саме НАБУ, якому справу про корупцію в «Укроборонпромі» було передано у 2017 році, не довело до суду цю справу і досі не розкрило роль Гладковського-молодшого, незважаючи на наявність усієї інформації. У фільмі торкнуться і цієї сторони скандалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 4 Березня 2019 19:15
залишилось звільнити ще пару десятків друзів президента, а потім всіх гамузом разом з пєцьою посадити
ага Показати IP 4 Березня 2019 23:34
НАСТАЛА ПОРА ЗАБОРОНИТИ ЗЛОЧИННУ партію БєПєПє ЗА АНТИУКРАЇНСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ І РОЗКРАДАННЯ ПЕНСІЙ В ПЕНСІОНЕРІВ А ЗЛОДІЯ петра порошенка І ЙОГО ПОПЛІЧНИКІВ-БАНДИТІВ ПРИ ВЛАДІ З КОНФІСКАЦІЯМИ НАГРАБЛЕННОГО В ДЕРЖАВИ І ПЕНСІЙ В ПЕНСІОНЕРІВ ПОСАДИТИ ДОВІЧНО В ТЮРМУ!!!
яя... Показати IP 4 Березня 2019 23:35
як сказав Зек-генпрокурвор луцифер-Луценко "СТАТТЯ ПРО НЕЗАКОННЕ ЗБАГАЧЕННЯ БУЛА НЕ ПО ПОНЯТІЯМ" для крадущого пенсії бандита петька порошенка......Алібаба порошенко пєтя і сорок розбійників БєПЄПє з судішками КСУ кують злочинні законішки під понятія узеконених крадіжок в народу України....і скільки вірьовочці не витися а кінець прийде для бандитів!!!!!
а Показати IP 5 Березня 2019 09:43
ой . вже 26 років та вєрьовочка не може закінчитися. якась довга оказалась))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus