USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як гастролював дитячий ляльковий театр у Луцьку

12 Червня 2014 08:00
Розпочалось літо, розпочались пригоди і мандрівки. Нещодавно 5 бібліотек міста, при яких діють лялькові театральні колективи, вирішили відтворити традиції мандрівного театру. Саме до такого дійства і долучились діти-артисти з лялькового театру «Соняшник» центральної бібліотеки для дітей. Про це повідомили у центральній бібліотеці для дітей.

За 10 днів «театральних гастролей» вони побували у вихованців дитячого садочку №30, виступили перед дітьми школи №17 та №9, перед читачами бібліотеки на свято День захисту дітей. А нещодавно завітали до своїх сусідів, вихованців дитячого садка №27.

«Ви любите казки?» «Ви вірите казкам?»- такі запитання ставили маленькі артисти вихованцям дитячого садочку, коли завітали до них у гості з виставою «Кулька –вередулька». Незвична головна героїня кулька, весь час вередувала: то вона хотіла бути жовтою, то зеленою і ні з ким не хотіла товаришувати . Через її примхи з нею траплялось чимало пригод про які розповідав діткам Незнайко. А ще він співав з дітками, грав у різні ігри, загадував загадки. Зала у дитячому садочку, де зібралось чимало діток. весь час була наповнена дитячими емоціями: одні з яких допомагали кульці не спектися на сонці, інші, виручали її від сильного вітру і дощу. Головне байдужих не було і всі хвилювались за героїв вистави. Діти, як справжні пошановувачі «маленького театру» дружньо аплодували артистам , читачам бібліотеки Юлії Луканіній, Денисюк Валерії, Амза Каріні, Юрченко Ані. Велика вдячність незмінному керівнику театру «Соняшник» бібліотекарю центральної бібліотеки для дітей Оксані Січкар, яка вже 10 років є незмінним керівником театру і поставила разом з дітками більше 20 вистав.

Закінчилась вистава , але літо попереду і на колектив театру «Соняшнику» ще чекають нові зустрічі , нові вдячні глядачі.

А ще запрошуємо всіх дітей нашого міста до бібліотек, де протягом літа діє програма « Бібліотека - територія дитинства» де всіх чекають цікаві і корисні території книги, дитячої творчості , ігрова , Інтернет, територія мультфільмів. Кожен може знайти свою територію у сучасній бібліотеці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 7 Червня 2015 14:34
Клас
Анонім до Анонім Показати IP 7 Червня 2015 14:35
Дякую
катя Показати IP 21 Листопада 2015 20:53
Класна вистава, я на ній побувалА у бібліотеці це дійсно класна вистава!!!!!!!!!
Зайчик до катя Показати IP 3 Лютого 2016 10:34
Дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus