USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як голосували народні депутати з Волині за відміну «диктаторських» законів

28 Січня 2014 14:31
Сьогодні Верховна Рада України проголосувала за скасування 9 із 12 законів, прийнятих 16 січня. Із волинських народних депутатів у Верховній Раді лише комуністи не проголосували за відміну Законів України, яких в народі ще називають «драконівськими».

За відміну законів «16 січня» голосували представники усіх опозиційних сил і народні депутати-мажоритарники. Зокрема, Ігор Палиця, Євген Мельник, Сергій Мартиняк, Степан Івахів, Ігор Єремеєв.

Не голосували за скасування «диктаторських» законів волинські комуністи – Адам Мартинюк та Василь Демедюк.

Нагадаємо, водночас, народні депутати прийняли 4 закони на зміну скасованим законодавчим актам. Закони голосували пакетом і за їх прийняття свої голоси віддали 257 депутатів.

Йдеться про законопроекти №4030, №4037, №4038, №4039.

№4030 – Проект Закону про внесення зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» (щодо відтермінування набрання чинності положень пункту 6 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення»).

№4037 – Проект закону про внесення змін до статті 297 Кримінального кодексу України (щодо відповідальності за осквернення або руйнування пам'ятників, споруджених в пам'ять тих, хто боровся проти нацизму в роки Другої світової війни – радянських воїнів-визволителів, учасників партизанського руху, підпільників, жертв нацистських переслідувань, а також воїнів-інтернаціоналістів і миротворців).

№4038 – Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму.

№4039 – Проект Закону про внесення зміни до статті 197 Податкового кодексу України щодо звільнення від обкладення податком на додану вартість операцій із ввезення на митну територію України природного газу.

За ці чотири законопроекти проголосували Адам Мартинюк, Василь Демедюк, Катерина Ващук, Ярослав Федорчук та Микола Мартиненко.

Не голосували народні депутати-мажоритарники з Волині - Ігор Палиця, Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Сергій Мартиняк, а також Анатолій Вітів, Євген Мельник, Валерій Черняков, Юрій Савчук. «Регіонал» Григорій Смітюх в результатах голосування значиться як відсутній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тролінг Показати IP 28 Січня 2014 14:53
Як зробити людині добро? Спочатку щось заборонити, а потім зняти заборону.
Луцьк Показати IP 29 Січня 2014 22:24
Щойно із Верховної Ради зателефонував один із волинських народних депутатів і з обуренням розповів, як наша "почесна волинянка" Катя Ващук активно переконує своїх братів і сестер - регіоналів голосувати за закон про анмістію лише у разі звільнення майданівцями захоплених приміщень. Ганьба! Більше її на нашу Волинь не пустимо!
Микола_Луцьк до Луцьк Показати IP 18 Лютого 2014 20:19
Та цю ващучку треба кинути свиням у хлів, нехай регільнальський зад відгризе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus