USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як ім'я людини впливає на фінансову дисципліну - цікава статистика ПриватБанку

8 Квітня 2015 07:00
Як ім'я людини впливає на її фінансову дисципліну з’ясовували математики ПриватБанку. Василі, Анатолії, Віктори, а також Наталі, Марії та Галини виявилися дисциплінованішими позичальниками банків, ніж люди з іншими іменами. Про це повідомив у своєму блозі у Facebook Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський, - пишуть у прес-службі волинської філії установи.

«Нещодавно серед математиків нашого банку виникла дискусія: люди з якими іменами є найбільш дисциплінованими позичальниками за кредитними картками. Щоб знайти цілком правдиву відповідь на це питання, ми проаналізували кредитні історії понад 12 мільйонів власників активних карток «Універсальна», – розповідає Олег Гороховський.

Під час дослідження до дисциплінованих позичальників віднесли тих клієнтів, які поповнювали картку та у яких був від’ємний баланс протягом року, але за весь рік не виникало прострочення, що перевищує 30 днів. У підсумку, серед жінок найвищий відсоток дисциплінованих від загальної кількості клієнтів з таким самим ім'ям виявився в Наталь, Марій і Галин. Замикають п'ятірку найдисциплінованіших клієнток Валентини та Надії.

Серед чоловіків відповідальніше ставляться до виконання своїх фінансових зобов'язань Василі, Анатолії та Віктори. Також у п'ятірці - Миколи та Володимири.

Зауважимо, математики ПриватБанку – це неформальний клуб за інтересами співробітників ПриватБанку, які у вільний від роботи час досліджують питання, що не є важливими для ведення бізнесу, але відповіді на які є цікавими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Вкладник Показати IP 8 Квітня 2015 07:14
"Василі виявилися дисциплінованішими позичальниками банків, ніж люди з іншими іменами". Цікаво, а як Ігори (наприклад, Коломойські) теж виявилися найдисциплінованішими, коли вкладники намагаються забирати свої кошти з банківських рахунків?. Людей цікавить надійність банків.
Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 07:44
Як Вася Гаврилишин???
Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 07:44
І його дружина Наталія???
Позичальник до Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 10:13
100% підмітили гарно, про що не скажеш щодо сімейства Гаврилишиних (Вася і Натаха) --- ці спритники і свій колектив намахали з депозитами, які в сумі 20% від окладу відраховувалися щомісяця на створені їхні кредитні спілки (КС) так і потім кинули нас-ЛУЧАН на таких євреїв , як Гриценко Максим і Скиба Галина, де останні і довели банк до ліквідації !!! Ганьба! Куди дивився НБУ і куди дивиться тепер прокуратура та інші відповідні органи нашого міста ???! .
мішка Показати IP 8 Квітня 2015 08:20
брехня, ви подивіться спочатку вибірку по іменах, василів і микол просто мало :)
липа Показати IP 8 Квітня 2015 08:23
серьезный научный труд...
ахахаха до липа Показати IP 8 Квітня 2015 09:36
то точно))))
Моль Показати IP 8 Квітня 2015 08:54
коментар було видалено
Патріот Показати IP 8 Квітня 2015 10:02
Василі і Миколи увійшли в цей список бо це звичайні люди трудівники, які взяли 1000 грн. позики під 60% і порернули.А "крутелики" як не віддавали кредити такі не збираються них віддавати.За них всі депозити людям держава з їхніх же(бюджетних) коштів і повертає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus