USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Як комунальники у Луцьку ліквідовують наслідки снігопаду

29 Листопада 2023 21:41
Через те, що сніг у Луцьку не припиняв падати майже добу, комунальники працюють безперервно звечора 28 листопада. Спецтехніка розчищала дороги та тротуари і вночі.

Про це інформує Суспільне.

Загалом у місті працює шість машин, сім тракторів чистять тротуари, також техніка працює на автошляхах у селах громади, розповів директор комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» Володимир Марценюк.

З його слів, на дуже складних ділянках залучили до роботи підрядників.

Спецтехніка працює не лише в місті, а й в Луцькій громаді.

«Чистять вулиці та проїжджі частини у кожному старостинському окрузі, щоб міг проїхати громадський транспорт та шкільні автобуси», – каже Володимир Марценюк.
Чи справляються з навантаженням двірники

У Привокзальному районі, в Центрі та Старому місті десять двірників житлово-комунального підприємства № 3 обслуговують прибудинкові території ста семи багатоквартирних будинків, говорить керівник ЖКП Олександр Мартинюк.

29 листопада вони розпочали роботу о п’ятій ранку.
Читати ще: Підготовка авто, дотримання безпечної швидкості та світловідбивні елементи: волинянам розповіли, як взимку уникнути ДТП

Дванадцять прибудинкових територій обслуговує двірник Вячеслав Кондиленко. Комунальник каже: постійно піском посипає сходи, щоб не травмувалися люди.
Допомагають комунальникам розчищати територію і лучани. Завідувачка аптеки Леокадія Старченко розчистила сніг поблизу однієї з аптек. «Люди до нас ходять хороші, клієнти постійні, тому стараємось для них, щоб все було гарно і не слизько», – розповідає вона.
«Третій раз за день чищу машину, сніг постійно іде, засипає, мусово розчищати, їхати треба», – каже, своєю чергою, лучанка Оксана.
Що кажуть синоптики про погоду

«Протягом доби на Волині випало 10 міліметрів опадів, висота снігового покриву сягнула 14 сантиметрів», – повідомила завідувачка сектору метеопрогнозів Валентина Набока.

З її слів, ввечері 29 листопада снігопад припиниться, вщухне вітер та буде морозна погода, температура повітря буде −10 градусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus