USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відремонтовано 40% дворів та менше 30% доріг із затвердженого переліку

21 Грудня 2020 17:17
У Луцьку виконано капітальний ремонт орієнтовно 40% дворів та прибудинкових територій, а також менше 30% доріг із затвердженого переліку.

Про це під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк.

Так, депутат Михайло Наход поцікавився у доповідача, скільки часу потрібно для того, щоби завершити капремонт дворів, доріг та прибудинкових територій, затверджених у переліку департаменту ЖКГ.

На це Микола Осіюк відповів, що за сприятливих умов капремонт дворів та доріг, затверджених у переліку, можна завершити за два роки.

«Станом на сьогодні, капітальний ремонт дворів та прибудинкових територій Луцька виконаний на 40%, а доріг - на 30%, якщо не менше», - зауважив головний комунальник міста.

Потому Михайло Наход запитав у директора департаменту ЖКГ, як особисто він ставиться до ідеї затвердження переліку дворів обласного центру, які потрібно відремонтувати, на наступні 5 років: починаючи від найгіршого до найменш проблемного, у порядку спадання.

«Я не можу передбачити, яким буде наповнення бюджет у 2021-му році. Цього ніхто не знає. Бачимо, як цього року вплинув на бюджет міста коронавірус. Тому може статися таке, що ми проголосуємо за 30 дворів, але фактично зробимо 10. Але черговість та пріоритетність ремонту можемо визначити», - зазначив комунальник.

Та додав, що найближчим часом підготує пропозицію на черговість дворів в залежності від стану прибудинкових територій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus