USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як купити авто на аукціоні в Європі?*

4 Січня 2023 16:35
Купуючи машину на аукціоні, більшість людей звертають увагу на його якість та надійність. Важливо також, щоб авто прослужило власнику тривалий період часу і було не дорогим в обслуговуванні.

Автомобілі, пригнані з-за кордону, мають більш зручну та вигідну комплектацію, а також покращені технічні характеристики. Купуючи машину на аукціоні, ви страхуєте себе від «скручених» лічильників пробігу та замаскованих дефектів.

Що таке автоаукціон?

Аукціон – це інтернет-майданчик, на якому на продаж виставляються вживані автівки. Власники транспортних засобів виставляють їх на загальний огляд, додають фото та детальний опис. Принцип продажу на них максимально простий: право придбати авто отримує той, хто пропонує найвищу ціну.

Деякі аукціони навіть закріплюють за покупцем персонального менеджера, задача якого допомогти у виборі оптимальної автівки та зробити відповідну ставку.

За участь в аукціоні потрібно сплатити приблизно 100 євро, а також відшкодувати відсоток від вартості придбаного транспортного засобу та оплатити послуги з оформлення відповідної документації.

Як працює автоаукціон?

Придбати автомобіль на аукціоні в Європі зовсім нескладно. Процедура виглядає приблизно таким чином:

– Ви обираєте аукціон, функціонал та асортимент якого відповідає вашим потребам.

– Реєструєтеся на сайті.

– Обираєте підходящий вам лот.

– Розпочинаєте торги та робите ставки.

– Виграєте лот.

– Чекаєте підтвердження від власника автівки.

– Сплачуєте транспортний засіб на комісію аукціону.

– Звертаєтеся до митного брокера, який буде займатися оформленням придбаного ато в Україні.

– Узгоджуєте місце доставки авто.

Де купити авто з Європи?

Зі зростанням попиту на пригон авто з Європи, на ринку з’явилося чимало компаній, що пропонують послуги посередників. Підходити до вибору брокера варто ретельно та виключно з огляду на репутацію, відгуки реальних клієнтів та відкритість роботи. Надійна компанія повністю оформляє всі необхідні документи, прозоро попереджає про умови договору, вказує фіксовану вартість своїх послуг під ключ.

На українському ринку попитом не перший рік користуються послуги PLC.UA, які беруть на себе всі клопоти з придбання автівки на європейському аукціоні.

Як купити авто на аукціоні в Європі: корисні поради з вибору ТС
Не купуйте машину за принципом «бо подобається» або «тут роблять класну знижку».

Ось список факторів, які варто врахувати:

- Габарити авто.

- Тип приводу.

- Надійність.

- Витрати експлуатацію.

- Комплектація.

- Двигун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus