USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як лучани дружньо велетенського сніговика ліпили

15 Січня 2017 14:36
Спочатку велика сніжка, а потім і справжнісінький велетенський сніговик – так назвали лучани те, що їм вдалося зліпити у святковий вечір 14 січня.

Як доказ цього, лучанин Павло адресував Інформаційному агентству Волинські Новини власні світлини. На них помітно, що всі причетні до ліплення снігової фігури неабияк тішаться власному витвору.

«Приблизно о 16 годині почали катати велику сніжку і з третьої спроби в нас получилась дуже велика сніжка. Трохи пізніше підключились ще перехожі й почали нам допомагати. Приблизно за дві години ми зліпили гуртом величезного сніговика, який знаходиться в скверику Небесної сотні, біля будинку на вулиці Соборності, 20а. За три години біля нього сфотографувалися більше ста людей). «Скульптори» - Паша, Сергій, Ярослав і декілька людей, які підтримали і допомогли нам зліпити цього великого сніговика», - йдеться у листі лучанина до редакції.
«Найбільший сніговик, який ми бачили», - написав луцький фотограф Андрій Михайлов у себе на сторінці у Фейсбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Катрюся Показати IP 15 Січня 2017 15:00
Молодці. Як приємно бачити коли люди проводять час з користю.
я Показати IP 15 Січня 2017 22:30
парк за рагсом наче казка після того як зробили освітлення та доріжки з бруківки! а сніговиків там було з 30! отримав велике задоволення гуляючи там з сім_єю.
Злата Показати IP 16 Січня 2017 15:01
Щиро вдячні лучанам за неймовірну казку! Гостювали у нас друзі з Польщі, то й вони чудувалися із волинського завзяття. Гадали, скільки то людей було потрібно, щоб зліпити того сніжного "болвана" - так польською величають сніговика. Купа фото, купа вражень. Тепер світлини цього чуда поповнять їх соціальні мережі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus