USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Як лучани, які прихистили переселенців, можуть отримати компенсацію

5 Квітня 2022 10:24
Луцький міський голова Ігор Поліщук підписав розпорядження про порядок виплати компенсації за прийняття вимушено переміщених осіб. Аби отримати компенсації, лучани можуть звернутися в ЦНАП, подати відповідні документи та заповнити додатки.

Про це мер інформував зранку 5 квітня.

Держава гарантує за прийняття переселенців компенсацію вартості комунальних послуг та 450 гривень на одну особу, яку прихистили.

Крім того, Ігор Поліщук повідомив, що вчора в соціальних їдальнях для переселенців гарячі обіди отримали 1473 особи, зокрема 212 дітей.

Він анонсував: щоб зменшити навантаження на наявні їдальні та уникнути утворення великих черг, у міськраді думають над відкриттям четвертої соціальної їдальні.

Читати ще: «Порції великі. Приходять, дякують за смачні обіди»: як у луцьких соціальних їдальнях готують для переселенців. Фото
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus