USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як лучани відзначали Всесвітній день поцілунків. ФОТО

6 Липня 2016 21:56
Сьогодні, 6 липня, у Всесвітній день поцілунків журналісти Інформаційного агентства Волинські Новини пропонували закоханим парам привітати один одного зі святом перед об’єктивом камери.

Всесвітній день поцілунків вигадали у Великобританії. Дуже швидко цю милу і романтичну традицію підхопили інші країни світу. А двадцять років тому свято визнали на рівні Організації Об’єднаних Націй.

Цього дня закохані пари цілуються, «обмінюючись своїми душами». А у великих містах прийнято організовувати масові флешмоби та змагання на найдовший поцілунок.

Як відомо, для повного щастя людині на добу потрібно вісім поцілунків та сім хвилин пристрасних обіймів. За це у людському організмі відповідальні ендорфіни, або, як кажуть в народі, «гормони щастя».
А ще, невинний, ніжний поцілунок спалює 5 калорій, тоді як пристрасний здатний спалити до 30 калорій. Для прикладу, хвилина бігу здатна позбавити нас лише 5 калорій.
До слова, переважна більшість закоханих, які потрапили в об’єктив фотокамери, про сьогоднішнє свято знали. Надіємося, що читали про міжнародний день поцілунку та інші цікавинки у рубриці дні народження, події, факти.

Вітаємо лучан з цим чуттєвим святом. Бажаємо не гаяти часу і до кінця свята спалити якомога більше калорій та бути щасливими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Липня 2016 00:03
фу фу фу!!!
Ая Показати IP 7 Липня 2016 02:43
думаю, що добре їм так і хай так завжди будееееее.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus