USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як на Волині діти «знешкоджували» патрони

23 Червня 2015 18:18
На Волині гільзи від набоїв розмалювали у національні кольори діти із Мистецького форпосту. Про це інформує Громадське. Волинь.

Ці рештки від смертельної зброї привезли із зони так званої АТО волонтери. Активісти громадського руху Мистецький форпост із Рожища вирішили перетворити їх на мирні сувеніри. Розмальовані гільзи подарують демобілізованим бійцям, а також продаватимуть їх на аукціонах зі збору коштів для військовослужбовців.

Засновник руху художник Віталій Шевченко каже, що сила мистецтва далеко не останню роль грає у наближенні перемоги. Це тому найближчим часом у Луцьку та Рожищі планують встановити рекорд з патріотичного боді-арту і розмальовувати іншу військову амуніцію.

Основною ідеєю громадського руху «Мистецький форпост» є об’єднання активної і талановитої молоді, літераторів, художників, музикантів та інших діячів мистецтва.

Основне завдання мистецтва полягає у забезпеченні якісної комунікації та взаємокоординації між різноманітними громадськими і державними структурами, а також окремими особами, у ході планування, організації та проведення різноманітних публічних мистецьких заходів патріотичної тематики.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus