USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як на Волині розподіляють іноземні інвестиції

21 Лютого 2015 12:38
На одного волинянина в рік у середньому припадає 262 долари США іноземних інвестицій.

Так, за 2014 рікв економіку області іноземними інвесторами вкладено 19 мільйонів доларів США прямих інвестицій (акціонерного капіталу). Загальний обсяг прямих іноземних інвестицій, внесених в область за весь період інвестування, на 31 грудня 2014 року становив близько 272 мільйони доларів, або в середньому майже 262 долари. на одного жителя області, - повідомили в Головному управлінні статистики у Волинській області.

Інвестиції надійшли з 39 країн світу. Основними країнами-інвесторами, на які припадає майже 60% загального обсягу прямих інвестицій, були: Кіпр, Польща, Вірґінські Острови (Брит.).

Найбільше інвестицій отримали господарюючі суб’єкти міст Луцька, Нововолинська та Ковельського і Луцького районів. У ці регіони спрямовано майже 91% всіх інвестицій.

Дві третини внесеного з початку інвестування іноземного капіталу зосереджено на промислових підприємствах, зокрема, на підприємствах з виготовлення виробів з деревини, паперу та поліграфічної діяльності; виробництва меблів, іншої продукції; ремонту та монтажу машин і устаткування; виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів; виробництва гумових та пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НЕЛУЧАНИН Показати IP 21 Лютого 2015 13:50
особливо смішать інвестиції з Кіпру та Віргінських островів. це ж відмивання бабла через офшори.
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2015 16:09
От чиновники молодці - вже й порахували скільки на душу населення припадає... На жаль, на цьому функція держави й закінчується. А мали б створити умови для інвестиційного буму. Та рахувати чужі гроші легше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus