USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як нараховуватимуть бали водіям-порушникам

16 Липня 2015 10:52
Кожен шофер матиме на рік 150 балів, які зніматимуться за кожне порушення Правил дорожнього руху. Коли бали скінчяться - тоді платити за провину на дорозі доведеться живими грошима, - інформує ТСН.

Нагадаємо, 14 липня 2015 року Верховна Рада ухвалила закон, відповідно до якого в Україні запровадять фото- та відеофіксацію порушень Правил дорожнього руху. За відповідний закон у вівторок проголосували 267 народних депутатів.

Передбачено для водіїв і нарахування балів за порушення ПДР.

Як саме їх нараховуватимуть – детальніше у сюжеті ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Житель Показати IP 16 Липня 2015 10:57
Куди котиться ця країна? Штрафувати треба зразу ловлячи за руку щоб шофер всцикався на кожному кроці! Тепер якісь бали давайте ще оцінки будем ставити як завернув скільки балів за збитого пішохода їзда на задніх колесах!
Лучанин до Житель Показати IP 17 Липня 2015 15:19
Ото в тебе прорвало. Там бали зніматимуть за невеликі порушення. За п'яну їзду зразу штраф і т.д.
ас Показати IP 16 Липня 2015 11:14
ШОФЕР це той що кидає вугілля в топку паровоза. ти писака безграмотна запамятай що це слово образливе. де вчать таких хамів?
Редактор до ас Показати IP 16 Липня 2015 11:21
Водій і шофер. Іноді ці слова виступають як синоніми. Можна сказати водій таксі й шофер таксі. Але все-таки деяка відмінність між цими іменниками є. Водій – загальна назва людини, яка керує транспортними засобами чи якимись рухомими механізмами, агрегатами. Шофер має вужче значення. Водія мотоцикла, трамвая, тролейбуса шофером не називають. Це найменування тільки водія автомобіля, притому водія-професіонала. Якщо назву “шофер” застосовують до непрофесійного водія, в тому числі до власника приватного авто, то використовують сполуку шофер-любитель. Таким чином, вживати ці лексеми слід відповідно до їхніх значень та конкретного контексту.
ас Показати IP 16 Липня 2015 13:40
я Вам як людина з двома вищими освітами причочу одну з них отримав в Віденському університеті ще раз пояснюю значення слова шофер це людина яка не здатна навіть керувати паровозом який по рельсах їздить йому доручали саму безтолкову і важку роботу тому і ображали людей цим словом не тільки в Україні
Анонім Показати IP 16 Липня 2015 16:23
А от цікаво - в Віденському університеті прийнято без розділових знаків писати?
гриць Показати IP 16 Липня 2015 18:11
однобічність вже харить. спочатку треба інфраструктуру та стан доріг довести до придатних бкзпечно пересуватись, а потім щось вимагати від водія. а то запровадили електронні бали...ураа...кожному по Е-балу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus