USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рада запровадила «листи щастя» і штрафні бали для власників авто

14 Липня 2015 18:45
Верховна Рада ухвалила закон, відповідно до якого в Україні запровадять фото- та відеофіксацію порушень Правил дорожнього руху. За відповідний закон у вівторок проголосували 267 народних депутатів.

Законом передбачено, що в Україні запровадять системи автоматичної фіксації порушень ПДР за прикладом країн Європи, - інформує Експрес.

При цьому квитанції за зафіксовані в автоматичному режимі порушення будуть надходити на адресу власників авто разом із доданими фото- чи відеодоказами.

Після цього у власника авто буде час на те, щоб зрозуміти, чи він керував машиною в момент здійснення порушення, чи інша особа, якій авто передавалось.

Кожен матиме право оскаржити таке рішення в суді. Також законом запроваджується система штрафних балів, які будуть враховуватись під час накладення штрафів.

Працівників патрульної поліції та інші підрозділи наділять правом стягувати штрафи на місці порушення. Вилучення прав у водіїв буде можливим лише за рішенням суду, додає Економічна правда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 14 Липня 2015 20:34
Коли подібні закони впровадили до життя "попередники", то представники нинішньої влади дружньо кричали - Ганьба!
ас Показати IP 14 Липня 2015 22:48
знов поліція з фотоапаратами буде фотографувати все і вся чи стаціонарні поставлять як в польщі
баба Маня Показати IP 14 Липня 2015 22:55
круговорот виродків у ВР: спочатку одні при владі, опозиція кричить ганьба, потім все міняється(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus