USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як нічний Луцьк прибирають від снігу. Фото

4 Лютого 2018 06:11
Через інтенсивний снігопад, який розпочався увечері 3 лютого, на вулиці Луцька вивели більше 20 одиниць техніки. Місто починають прибирати ще з вечора та продовжують вночі, коли трафік менш інтенсивний.

Для того, аби перевірити якість очистки доріг міста, посеред ночі їх їдуть інспектувати перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась та директор ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич.

Зважаючи на інтенсивність опадів, для очистки залучили 12 спецавтомобілів та 12 тракторів – вони виїхали на вулиці міста ще о 20:00 і працюватимуть, поки не завершать прибирання.

О 5 ранку до них приєдналися 3 грейдери, які зчищатимуть залишки снігу з доріг. В той же час, тротуари чистять працівники місцевих ЖКП і трактори.
Посадовці зазначають, що такі інспекції – регулярні. Приміром, під час минулого снігопаду місто також почали прибирати ще з ночі, про що Ігор Поліщук та Григорій Недопад звітували у соцмережах.


"Львівська, Набережна, Глушець, Грушевського та інші, - на всіх вулицях уночі працювала спецтехніка", - ще кілька фото з прибирання нічного Луцька додали у прес-службі волинських патрульних поліцейських:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
zz Показати IP 4 Лютого 2018 15:30
Просто Валерій - Фахівець своєї справи
А просто Показати IP 4 Лютого 2018 17:01
Вони хочуть так робити і вже вміють все організувати
Andrew Показати IP 5 Лютого 2018 10:55
Центр - є. А інших проспектів нема! Їздять десь між хатками по своїх закаулках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus