USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як нові керівники облради розподілили владу

3 Березня 2014 16:12
Про те, хто які сфери діяльності куруватиме, дійшли згоди нові керівники облради.

Про це стало відомо під час прес-конференції керівництва Волиньради, що відбулася 3 березня.

Як розповів заступник голови облради Ігор Гузь, він буде куратором Шацького, Ратнівського, Ковельського, Локачинського, Рожищенського, Старовижівського, Горохівського та Луцького районів та міста Ковеля. Своєю чергою, перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик куруватиме Любешівський, Камінь-Каширський, Турійський, Маневицький та Ківерцівський райони.

Голова Волиньради Валентин Вітер повідомив, що керівництво вирішило розподілити між собою відповідальність за роботу постійних депутатських комісій. Так, за ним закріпили постійну комісію з питань бюджету, фінансів та цінової політики, комісію з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин, комісію з питань використання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та комісію з питань охорони здоров’я людини. За першим заступником голови облради закріплені комісія з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства, комісія з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, комісія з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, засобів масової інформації та комісія з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Заступник голови облради куруватиме діяльність комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, комісії з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій та тимчасової контрольної комісії з питань приватизації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Луцький район Показати IP 3 Березня 2014 16:14
Я в шокові... Гузьок - куратор...
екскурсовод до Луцький район Показати IP 3 Березня 2014 23:10
хто по яких районах їздив майданити, той тепер там і курірує!
Рита Показати IP 3 Березня 2014 16:21
Шановне керівництво Волиньради,ви карту Волині бачили???? Тут є ще Іваничівський район. Чи вам його не треба)))
Анонім до Рита Показати IP 3 Березня 2014 20:21
РАДІЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Волинянин Показати IP 3 Березня 2014 16:22
Кураторство районів-це якись прибамбас з боку Гузя,бо така дурня не прописана в Законі.Це що-для піару власної "значимості"? Ага,забув-в цьому ж суть цієї особи.
Анонім до Волинянин Показати IP 3 Березня 2014 21:50
поділили зони впливу. щоб пирожик випадково не брав дань з тих хто вже її дасть гусю. щоб не було подвійного оподаткування даниною
аяяй Показати IP 3 Березня 2014 16:24
хай попрацюють от тоді побачимо чого вони варті,а як ні то зробимо те ж саме що вони зробили з Башкаленком
123 Показати IP 3 Березня 2014 16:35
Гузь ще не біля Криму з Данильчуком. Ганьба с*икуну Гузю.
Луцьк до 123 Показати IP 3 Березня 2014 17:57
Який Крим????????? Воно дорвалося до крісла і тепер фіг спихнеш! Бідна Волинь! Колись нарветься в селі на вила!
небайдужий Показати IP 3 Березня 2014 16:53
я так думаю, що не завадило б встановити ще кураторство над Пирожиком і Гузьом ...
Українець Показати IP 3 Березня 2014 16:57
З тієї хвилини коли державою почнуть правити Гудзі і правий сектор рахуй України нема,...... нехай її краще захватять москалі !!!!!!!!
теремно Показати IP 3 Березня 2014 17:02
бідний українській люд....Гузь і кримінальний правий сектор це ще хуже ніж бандя януковича !
гість Показати IP 3 Березня 2014 17:05
нічого прийде і їх час і все поставить на місця http://www.youtube.com/watch?v=R_8_KhrwEPE&feature=player_embedded ось що з ними зробили в Харкові
Чесний Показати IP 3 Березня 2014 17:06
Гузь- пшол вон з облради!!! Лучани, давайте зберемось і дамо копняка цьому придурку і бандиту!
1 до Чесний Показати IP 3 Березня 2014 20:57
Години,місце.....
Лучанин Показати IP 3 Березня 2014 17:14
Убогі та нещасні, жаль!
4554 Показати IP 3 Березня 2014 17:22
З перших днів окупації німцями України, під час другої світової війни, тодішнє партійне керівництво посади та сфери впливу не дерибанило. Вони терміново створювали замасковані довготривалі військові бази для ведення партизанської війни. Здійснювали організаційні заходи для проведення ефективної підпільної роботи. Організовували бойові териростичні групи, для виведення з ладу об"єктів військової інфраструктури. Тому не обов"язково Гузю йти до військомату, а досить прочитати книгу "Від Путивля до Карпат", а також віднайти ресурси для створення запасу продуктів, обмундирування, медикаментів. Крім того подумати про явки-паролі-псевдо. "А вдруг завтра война, а вы уставши". Ну як слабо? І не гоніть людей записуватись до самооборони, при першій же можливості продасте списки москалям. ПРИДУРИ КРАЇНА В НЕБЕЗПЕЦІ !!!!!!! ПОКАЖІТЬ СЕБЕ !!!!!!!!
Депутат Показати IP 3 Березня 2014 18:31
Згідно закону "Про місцеве самоврядування в Украіні"ради всіх рівнів не залежать одна від одноі і не підпорядковується одна одній.Про яке кураторство може бути мова?Невже нинішнє керувництво облради забуло як бойкотували створення кординаційноі ради при обласній раді?Що,захотілось поруліть.Дмитрук успішно працював з одним заступником.Грицюк за підтримку віддячив Банаді,ввівши ще одну посаду заступника по фуршетних ділах.Може б ви повчились у поляків досвіду самоврядування?Там дійсно думають про економію бюджетних коштів.А чого ні слова не сказано хто буде курувати виконання бюджету,якщо ви перебираєте на себе функціі виконавчоі влади.Ви що забули що вже призначений Пустовіт головою ОДА?
Чесний Показати IP 3 Березня 2014 21:43
Хто знає, де він той гуздениш живе? накидаємо для початку гамнеця йому на голову! та й на батьків хотилось би подивитись, якого вони ур*да взростили. дупотати блради, ви чого боитеся цього покидька?! тьху
Лучанин Показати IP 3 Березня 2014 21:52
*****ц районам де куратор гусь !!! Слово яке придумали . А де раніше такі посади були ???
волинянин Показати IP 3 Березня 2014 21:55
Ганьба такій владі!!!!!!
1221 Показати IP 3 Березня 2014 22:38
Заступник голови облради куруватиме діяльність комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, комісії з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій та тимчасової контрольної комісії з питань приватизації Питання до посадовця де взяв лексус?
1221 Показати IP 3 Березня 2014 22:42
То вони не за народ а до корита лізли такі самі свині як і попередні
ого Показати IP 4 Березня 2014 03:13
то вже зековский термін СМОТРЯЩИЙ новітні незекі перейменували в КУРАТОР.напевно гроші до Киева за дозвіл грабувати людей по новому не будуть тихенько в пакетику передавати .все буде прозоро під музику відвозитись на новому лексусі
гузоватому Показати IP 4 Березня 2014 10:49
Скажи коли і кудою будеш їхати - зустрінемо і на Смідин повернемо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus